Άρσεναλ: Οι φίλοι της... νοσταλγούν τον Μαυροπάνο! (pics)

Gazzetta team
Άρσεναλ: Οι φίλοι της... νοσταλγούν τον Μαυροπάνο! (pics)

bet365

Οι φίλοι των Κανονιέρηδων καμαρώνουν για τις καλές εμφανίσεις του Έλληνα αμυντικού στη Νυρεμβέργη και τον περιμένουν σύντομα πίσω στο Λονδίνο.

Ρέφαρε για τα καλά το ντεμπούτο του με το... αριστερό, όπου υπέπεσε σε πέναλτι, ο Ντίνος Μαυροπάνος. Μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στη Σαντχάουζεν (2-0), χάρη στην οποία συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ήταν πολύ καλός και απέναντι στην Όσναμπρικ και, μάλιστα, εκτός έδρας.

Η Νυρεμβέργη νίκησε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, εκ νέου χωρίς να δεχθεί γκολ (1-0) και ο Μαυροπάνος ήταν και πάλι απροσπέλαστος, κυριαρχώντας στις προσωπικές μονομαχίες και στον αέρα.

Είναι, μάλιστα, τόσο πειστικές οι εμφανίσεις του, που φίλοι της Άρσεναλ στο Διαδίκτυο αναρωτιούνται αν μπορεί να γυρίσει νωρίτερα πίσω, προκειμένου να... εκτοπίσει από την άμυνα τους Νταβίντ Λουίζ και Σκόντραν Μουστάφι!

Ένας έφτασε στο σημείο να τον παρομοιάσει με τον... Λεωνίδα και ένας άλλος έγραψε ότι «ο Μαυροπάνος τα πηγαίνει καλά στη Νυρεμβέργη. Αναρωτιέμαι πως κωμικοί όπως οι Χόλντινγκ, Μουστάφι, Τσέιμπερς και Λουίζ έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής απ' ότι αυτός».

Ο ίδιος ο Ντίνος, πάντως, παραμένει συγκεντρωμένος στην ομάδα του και στην μάχη που δίνει για την παραμονή. «Σκληρό παιχνίδι σήμερα! Καλό το ότι πήραμε ξανά τους τρεις βαθμούς. Μηδέν στην άμυνα» έγραψε στο προφίλ του ο νεαρός στόπερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα