Ντε Μπρόινε: «Μαέστρος» που έμεινε ήδη στην ιστορία (pic)

Ντε Μπρόινε: «Μαέστρος» που έμεινε ήδη στην ιστορία (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ντε Μπρόινε: «Μαέστρος» που έμεινε ήδη στην ιστορία (pic)

bet365

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε κατέγραψε ακόμα μια ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League, έφτασε στις 15 γι' ακόμα μια χρονιά και σημείωσε επίδοση που κανείς άλλος δεν είχε πετύχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα σε επίπεδο δημιουργίας τερμάτων.

Τον βλέπεις και είναι ν' απορείς με την ακρίβεια που έχει και στα δυο του πόδια και την ευκολία με την οποία δίνει την εντολή στη μπάλα να πάει ακριβώς εκεί που πρέπει.

Τις περισσότερες φορές δημιουργεί, αλλά όταν κληθεί να «εκτελέσει», θα το κάνει με τρόπο που θα είναι επίσης εντυπωσιακός και αποτελεσματικός.

Το βράδυ της Τρίτης στο Bramall Lane απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, δεν του έβγαιναν τα πράγματα όπως θα τα ήθελε, μέχρι να περάσει στο ματς ο Σέρχιο Αγουέρο. Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι και πρώτος ξένος σκόρερ στα χρονικά της Premier League, διαμόρφωσε το τελικό 1-0 επί των «λεπίδων», με τον Ντε Μπρόινε να πιστώνεται ακόμα μια ασίστ.

Ήταν η 15η του για φέτος και πλέον είναι ο μοναδικός στην ιστορία της σύγχρονης μορφής του πρωταθλήματος που έχει καταφέρει το 15+ σε σερβιρίσματα προς τους συμπαίκτες του σε τρεις διαφορετικές αγωνιστικές περιόδους!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα