Αγουέρο - Σίτι: Ο βασιλιάς των χατ-τρικ στα καλύτερα του (vid)

Αγουέρο - Σίτι: Ο βασιλιάς των χατ-τρικ στα καλύτερα του (vid)

Gazzetta team
Αγουέρο - Σίτι: Ο βασιλιάς των χατ-τρικ στα καλύτερα του (vid)

bet365

Ο Σέρχιο Αγουέρο πήρε τον χρόνο του ως πιστός «θρύλος» της Μάντσεστερ Σίτι και στην 9η σεζόν του πέτυχε το 12ο χατ-τρικ, για να γίνει ο απόλυτος ρέκορντμαν στην ιστορία της Premier League.

Ο Κουν Αγουέρο (κακο)έμαθε το κοινό της Μάντσεστερ Σίτι από την πρώτη του χρονιά στο σύλλογο, σε στιγμές συλλογικής δόξας και προσωπικής λάμψης. Το τέλος της σεζόν 2011-12 βρήκε τους Πολίτες να πανηγυρίζουν το παρθενικό πρωτάθλημα χάρη σε δικό του γκολ στις καθυστερήσεις.

Ήταν η πιο χαρακτηριστική εκκίνηση των όσων θα ακολουθούσαν, με την Σίτι αναγεννημένη και τον Αργεντίνο φορ να δημιουργεί τον δικό του μύθο. Έναν μύθο που από το βράδυ της Κυριακής είναι εμπλουτισμένος με το «γαλόνι» των περισσότερων χατ-τρικ στην ιστορία της Premier League.

Ο Αγουέρο πρωταγωνίστησε στον θρίαμβο επί της Άστον Βίλα (1-6), ξεπέρασε τον Άλαν Σίρερ και έγινε ο ρέκορντμαν με 12 ανάλογες περιστάσεις να συνοδεύουν το βαρύ βιογραφικό του πλέον.

Δείτε τα καλύτερα από τα χατ-τρικ του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα