Λίβερπουλ – Γουλβς 1-0: Δεν είναι όνειρο, συμβαίνει... (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Λίβερπουλ – Γουλβς 1-0: Δεν είναι όνειρο, συμβαίνει... (vid)

bet365

Η Λίβερπουλ αποχαιρετά τη 10ετία με το 1-0 επί της Γουλβς, αλλά δείχνει ότι είναι έτοιμη να ξορκίσει και την κατάρα της 30ετίας, καλπάζοντας αήττητη προς τον τίτλο.

Πάντα κάτι θα τύχει. Οσες φορές το πίστεψε, κάτι συνέβη. Αυτή τη φορά δεν γίνεται. Δεν μπορεί να συμβεί τίποτα. Δεν προφταίνουν τα ματς, ο χρόνος, το μηδενικό φορμάρισμα των ανταγωνιστών και μία τεράστια διαφορά που δεν... μαζεύεται. Η Λίβερπουλ έκανε αυτό που έπρεπε. Δεν έπαιξε καλά. Ισως να φοβόταν κιόλας. Η Γουλβς δεν είναι τυχαίος αντίπαλος. Και το απέδειξε στο “Ανφιλντ”, όπου για να κλείσουν νικηφόρα το 2019 οι Reds, χρειάστηκε να αγχωθούν. Αυτό το 1-0 όμως τους ήταν αρκετό, ώστε να ξέρουν εκείνοι, να το μάθουν και οι... οχτροί, ότι πλέον αυτός ο τίτλος δεν χάνεται.

Οι Λύκοι που είχαν μόλις 43 ώρες ξεκούρασης από την τρελή ανατροπή επί της Σίτι, παρατάχθηκαν παραδόξως, χωρίς τους τρεις σκόρερ τους σε εκείνο το 3-2. Αυτό φυσικά και ευνόησε τους γηπεδούχους, που δεν μπορούσαν όμως επιθετικά να στήσουν κλασικές ευκαιρίες γκολ. Αυτό ήρθε μετά από ένα τρίλεπτο VAR, με τον Μανέ να έχει πλασάρει στη δεξιά γωνία χαμηλά (42'). Η Γουλβς είχε απάντηση, αλλά το δικό της VAR υπήρξε αρνητικό για χιλιοστά και έτσι δεν μέτρησε το γκολ του Νέτο. Το φινάλε βρήκε τους νικητές να μετρούν 18 νίκες και μία ισοπαλία και να έχουν και αγώνα λιγότερο από Λέστερ (-12) και Σίτι (-16).

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Βαϊνάλντουμ (86' Μίλνερ), Χέντερσον, Λαλάνα (67' Κεϊτά), Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (86' Οριγκί)

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Κόντι, Βινάγκρε, Γιόνι Κάστρο, Κίλμαν, Ζοάο Μουτίνιο, Ρουμπέν Νέβες (58' Σάις), Ντεντόνκερ (58' Τραορέ), Ζότα (72' Χιμένες), Νέτο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα