Εβερτον – Τότεναμ 1-1: Το σοκ με Γκόμες έφερε βαθμό στο 90'+7' (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Εβερτον – Τότεναμ 1-1: Το σοκ με Γκόμες έφερε βαθμό στο 90'+7' (vid)

bet365

Η Τότεναμ προηγήθηκε, αλλά ο σοκαριστικός τραυματισμός του Αντρέ Γκόμες την άφησε με παίκτη λιγότερο και έδωσε στην Εβερτον 12 έξτρα λεπτά, ώστε να ισοφαρίσει (1-1).

Η Εβερτον είχε μία νίκη σε έξι αγωνιστικές. Η Τότεναμ μία σε πέντε. Αμφότερες δηλαδή ήταν στα χάλια τους με έντονη την προπονητολογία. Τελικά στο “Γκούντισον Παρκ” το τρίποντο δεν το πήρε καμία (1-1) και η αρνητική κατάστασή τους διαιωνίζεται. Οι Λονδρέζοι είχαν περισσότερες καλές στιγμές και προηγήθηκαν με το ωραίο πλασέ του Ντέλε Αλι (63').

Από εκεί και μετά η Εβερτον πίεσε και βρήκε την ισοφάριση στο 90'+7'. Αυτός ο βαθμός για τα Ζαχαρωτά προήλθε ουσιαστικά από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Αντρέ Γκόμες (79') που οδήγησε σε αποβολή του Σον, αν και κατά λάθος ο θύτης ήταν ο Οριέ. Από αυτό δόθηκαν 12 λεπτά καθυστερήσεων και ο Τοσούν έφερε τη μοιρασιά με κεφαλιά.

Εβερτον (Μάρκο Σίλβα): Πίκφορντ, Μίνα, Σιντιμπέ, Ντιν, Χόλγκεϊτ, Ντελφ, Αντρέ Γκόμες (84' Σίγκουρντσον), Ιβόμπι, Ντέιβις (83' Κάλβερτ-Λιούιν), Γουόλκοτ (68' Τοσούν), Ριτσάρλισον

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γκασανίγα, Αλντερβαϊρελντ, Ντέιβις, Οριέ (87' Φόιθ), Σάντσες, Σισοκό, Ερικσεν (90'+11'), Ντέλε Αλι, Μόουρα, Ν'Ντομπελέ (73' Λο Σέλσο), Σον.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα