«Θέλει να επιστρέψει στη Γιουβέντους ο Πογκμπά»

Gazzetta team
«Θέλει να επιστρέψει στη Γιουβέντους ο Πογκμπά»

bet365

Δημοσίευμα ιταλικής εφημερίδας υποστηρίζει πως ο Πολ Πογκμπά διάλεξε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αποφασίζοντας να επιστρέψει στη Γιουβέντους.

Σοσιεδάδ – Ράγιο Βαγιεκάνο με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 100+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ιταλική Tuttosport που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ της Γιουβέντους αναφέρει στο σημερινό της δημοσίευμα ότι ο Πογκμπά είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη «Γηραιά Κυρία» από την οποία έφυγε πριν από δύο χρόνια για να πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πογκμπά βρίσκεται σε μεγάλη κόντρα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, τον οποίο κατηγόρησε δημόσια για άλλη μια φορά μετά το 1-1 με τη Γουλβς.

Ο Γάλλος μέσος είχε βρεθεί πρόσφατα και στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα να προσπαθεί να τον πάρει από τη Γιουνάιτεντ και να τον πάει στη Βαρκελώνη.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό και η μεταγραφή του... πήρε αναβολή. Ο ίδιος ο Πογκμπά, ωστόσο, εμφανίζεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να έχει επιλέξει να επιστρέψει στη Γιούβε. Μένει να φανεί αν αυτή η επιθυμία του μπορεί να υλοποιηθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα