«Θα... έφευγαν αμέσως οι Αλέξις και Εζίλ»!

«Θα... έφευγαν αμέσως οι Αλέξις και Εζίλ»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Θα... έφευγαν αμέσως οι Αλέξις και Εζίλ»!

bet365

Τυχεροί που εκμεταλλεύονται την εποχή για να απαιτήσουν πράγματα και μισθούς, είναι οι Αλέξις Σάντσες και Μεσούτ Εζίλ στην Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Λι Ντίξον, ο οποίος ανέφερε ότι τέτοια συμπεριφορά, θα τους οδηγούσε στην έξοδο... με τις κλωτσιές, στο παρελθόν.

Κροατία-Ελλάδα Με πριμ* στα κέρδη σου (21+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο παλαίμαχος αμυντικός των «κανονιέρηδων», έδωσε φυσικά το «παρών» στην εκδήλωση για την προβολή της ταινίας που πραγματεύεται το έπος του '89 για τον λονδρέζικο σύλλογο με την κατάκτηση του τίτλου, χάρη στο 2-0 επί της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου και σχολιάζοντας την επικρατούσα κατάσταση, λόγω και της πολύ διαφορετικής εποχής και των νέων δεδομένων στο ποδόσφαιρο, ο Λι Ντίξον ανέφερε ότι: «Θα έφευγαν αμέσως τέτοιοι ποδοσφαιριστές με ανάλογη συμπεριφορά στη δική μας εποχή. Δεν θες παίξεις; Έφυγες!

Συνέβη με τον Μάικλ Τόμας 18 μήνες αφότου σκόραρε στο Άνφιλντ, αφού είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τη διοίκηση για το χρηματικό σκέλος. Πήγε στη Λίβερπουλ.

Αργά ή γρήγορα θα τους αποβάλλει το περιβάλλον και θα αποτελέσουν ξένο σώμα στ' αποδυτήρια οι Εζίλ και Σάντσες αν συνεχιστεί αυτό. Ναι μεν υπάρχουν μάνατζερ και διάφορες καταστάσεις που επηρεάζουν τα πράγματα, αλλά ακόμα κι έτσι, όταν κάποιος δεν θέλει να παίξει για τον σύλλογο, τότε οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια προς την έξοδο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα