Τζίμας: Νέα... ντοπιέτα με κεφαλιά και πέναλτι α λα Πανένκα σε φιλικό της Μπράιτον (vid)

Τζίμας: Νέα... ντοπιέτα με κεφαλιά και πέναλτι α λα Πανένκα σε φιλικό της Μπράιτον (vid)

Άρτεμις Κλεφτάκη
tzimas_brighton
Λίγες ημέρες μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπράιτον, ο Στέφανος Τζίμας πέτυχε ακόμη δύο γκολ σε φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της U21. Βασικός και ο Μπάμπης Κωστούλας.

Ο Στέφανος Τζίμας συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την Μπράιτον! Ο Έλληνας επιθετικός, μετά τα δύο γκολ που σημείωσε στο επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Γλάρων στον αγώνα League Cup με την Όξφορντ Γιουνάιτεντ, σκόραρε και πάλι. Αυτή τη φορά σε φιλική αναμέτρηση με την U21 της ομάδας, ματς στο οποίο φανέλα βασικού πήρε και ο Μπάμπης Κωστούλας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζίμας με υπέροχη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Μπράιτον προτού προσθέσει το... κερασάκι στο ευρύ 5-2 των Γλάρων.

Κωστούλας και Τζίμας στο Gazzetta: «Έχουμε πάθει πλάκα με την Μπράιτον, δεν θέλουν να μας 'κάψουν'»!
image

Στο δεύτερο μέρος, ανέλαβε την εκτέλεση σε πέναλτι που κέρδισε συμπαίκτης του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα α λα Πανένκα! Με αυτόν τον τρόπο, ο Έλληνας φορ έβαλε σε ακόμη ένα ματς τη... σφραγίδα του εν αναμονή του ντεμπούτου στην Premier League.

 
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.