Νότιγχαμ Φόρεστ: «Κατακόκκινες» οι υποψηφιότητες των κορυφαίων για τα βραβεία της Premier League

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Κατακόκκινες» οι υποψηφιότητες των κορυφαίων για τα βραβεία της Premier League

Ιάσονας Θεριός
Νότιγχαμ Φόρεστ: «Κατακόκκινες» οι υποψηφιότητες των κορυφαίων για τα βραβεία της Premier League
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Τέσσερις υποψηφιότητες στις τρεις κατηγορίες των βραβείων της σεζόν στην Premier League έχει η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Παλεύει για να... σώσει το όνειρο του Champions League η Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως ό,τι κι αν συμβεί κανείς δεν μπορεί να της στερήσει ότι πραγματοποίησε μια υπερβατική, μια φανταστική σεζόν. Οι Reds αποτέλεσαν την πιο ευχάριστη έκπληξη στην Αγγλία και αυτό... βγήκε προς τα έξω και στα βραβεία της Premier League.

Άλλωστε, η Νότιγχαμ έχει εκπρόσωπο σε κάθε κατηγορία των βραβείων. Ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ και ο Κρις Γουντ είναι υποψήφιοι για το βραβείο του «Παίκτη της Σεζόν» και ο Άντονι Ελάνγκα για αυτό του «Νέου Παίκτη της Σεζόν».

 

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και ο... αρχιτέκτονας Νούνο Εσπίριτο Σάντο ο οποίος διεκδικεί το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της σεζόν δίπλα στους Άρνε Σλοτ (Λίβερπουλ), Έντι Χάου (Νιούκαστλ), Βίτορ Περέιρα (Γουλβς) και Τόμας Φρανκ (Μπρέντφορντ).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.