Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αμορίμ: «Η απόδοσή μας φταίει για τις απολύσεις των υπαλλήλων»
Το «ξεσκαρτάρισμα» στο προσωπικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει τέλος, αφού πρόσφατα ο σύλλογος, με την συγκατάθεση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, προχώρησε σε νέες περικοπές, απολύοντας ακόμη 100 υπαλλήλους.
O Ρούμπεν Αμορίμ αναγνώρισε και ο ίδιος πως η απόδοση των παικτών του και τα αποτελέσματα της ομάδας φέρουν ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης σχετικά με τις εν λόγω απολύσεις.
«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για εμάς, προπονητές και παίκτες, να μην το αγνοήσουμε αυτό. Οι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους, οπότε πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ποδοσφαιρική ομάδα. Εμείς ξοδεύουμε τα χρήματα, δεν νικάμε και δεν αγωνιζόμαστε στο Champions League. Οπότε τα έσοδα είναι τα ίδια. Το περιβάλλον επηρεάζεται από αυτές τις περικοπές και από την πλευρά μας αναγνωρίζουμε το πρόβλημα», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο προπονητής των Κόκκινων Διαβόλων.
🎙️ | Ruben Amorim on #mufc redundancies:
— UtdDistrict (@UtdDistrict) February 15, 2025
"I think it’s really important for us in the first team, coaches and players, to not ignore that. People are losing their jobs so we have to acknowledge that and the biggest problem is the football, because we spend the money, we are not… pic.twitter.com/N80ZpNkhBj
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.