Μπρούνο Φερνάντες: «Θέλω να μείνω στη Γιουνάιτεντ, αλλά πρέπει να συμπίπτουν οι φιλοδοξίες μας»

Μπρούνο Φερνάντες: «Θέλω να μείνω στη Γιουνάιτεντ, αλλά πρέπει να συμπίπτουν οι φιλοδοξίες μας»

bruno_fernandes

bet365

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν ο σύλλογος μπορέσει να ικανοποιήσει τη φιλοδοξία του να κερδίσει τρόπαια και να βρίσκεται στην κορυφή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από μια τραγική σεζόν - τερμάτισε 8η στην Premier League - βρέθηκε να τα παίζει όλα για όλα, όσον αφορά το ευρωπαϊκό της εισιτήριο, στον τελικό του FA Cup κόντρα στη Σίτι (25/05 - 17:00). Η πορεία της μάλιστα, δείχνει να έχει προβληματίσει μέχρι και τον ίδιο τον αρχηγό της, Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος παρ'ότι τόνισε πως δεν επιθυμεί να φύγει από την ομάδα, δήλωσε πως θέλει να δει στον σύλλογο τη φιλοδοξία να πρωταγωνιστήσει και να κερδίσει τρόπαια.

«Μου αρέσει να βγαίνω να παίζω στο Όλντ Τράφορντ περισσότερο από κάθε τι. Δεν θέλω να φύγω, αυτό ήταν το απόλυτο όνειρό μου. Θέλω όμως οι φιλοδοξίες μου να είναι ίδιες με αυτές του συλλόγου. Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε οπαδό, θα σου πει το ίδιο. Θέλουμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα, θέλουμε να παίζουμε στο Champions League, να είμαστε στους τελικούς. Αυτό θέλω», είπε ο Φερνάντες σε ένα ανοιχτό του «γράμμα» στο Player's Tribune.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πορτογάλος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ και έχει συμβόλαιο στους Κόκκινους Διαβόλους μέχρι το 2026. Φαντάζει πολύ δύσκολο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Γιουνάιτεντ, ειδικά από τη στιγμή που, όπως φαίνεται, η ομάδα θα βάλει μπρος στη νέα της εποχή χωρίς τον Έρικ Τεν Χαγκ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα