Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Τελειώνει» ο Τεν Χαγκ, σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Τελειώνει» ο Τεν Χαγκ, σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο

Τεν Χαγκ

bet365

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρζιο ο Έρικ Τεν Χαγκ θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της σεζόν και ήδη υπάρχουν τρεις υποψήφιοι αντικαταστάτες.

Μπορεί ο Έρικ Τεν Χαγκ με δηλώσεις του να εμφανίστηκε «ήσυχος» για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως φαίνεται πως δεν θα έπρεπε να είναι... Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρζιο η αποχώρηση του Ολλανδού θεωρείται «τελειωμένη» υπόθεση.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν μπροστά τους τον τελικό του FA Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (25/5) και ανεξαρτήτως της έκβασης του ο 54χρονος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν. Θυμίζουμε πως αν οι πρωταθλητές της Premier League κάνουν νταμπλ τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Σύμφωνα με τον Ντι Μάρζιο στην pole position για τη διαδοχή του Τεν Χαγκ βρίσκονται ο κόουτς της Ίπσουιτς Κιέραν ΜακΚένα που ανέβασε την Ίπσουιτς στην Premier League και οι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο - Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι που αποχώρησαν από Τσέλσι και Μπράιτον, αντιστοίχως.

Την τρέχουσα σεζόν ο Ολλανδός κόουτς έχει ρεκόρ 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 14 ήττες, ενώ η Γιουνάιτεντ βγήκε 8η στην Premier League. Θυμίζουμε πως την προηγούμενη σεζόν οι Κόκκινοι Διάβολοι του Τεν Χαγκ είχαν σηκώσει το League Cup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα