Τσέλσι: Στο «στόχαστρο» των Μπλε ο Αραούχο

araujo_2

bet365

Ο Ρόναλντ Αραούχο αποτελεί τον εκλεκτό της Τσέλσι για το κέντρο της άμυνας, αν και οι οικονομικές απαιτήσεις της Μπαρτσελόνα μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα για τη μεταγραφή.

Η Τσέλσι σχεδιάζει την επόμενη μέρα χωρίς τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο στο τιμόνι, με την μεταγραφική ενίσχυση στην άμυνα να χρήζει επιτακτικής ανάγκης. O στυλοβάτης και γεμάτος εμπειρία Τιάγκο Σίλβα θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι, με τους Μπλε να έχουν ξεχωρίσει τον αντικαταστάτη τους για το κέντρο της άμυνας.

Ο λόγος για τον Ρόναλντ Αραούχο, ο οποίος σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης της αγγλικής ομάδας. Αν και η Μπαρτσελόνα δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Ουρουγουανό, μια δελεαστική πρόταση θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα.

Την ίδια στιγμή βέβαια η Τσέλσι δεν είναι η μοναδική ομάδα που ακολουθεί με προσοχή τον 25χρονο αμυντικό, καθώς από τον χειμώνα η Μπάγερν προσπαθεί με τη σειρά της να τον πάρει στο Μόναχο.

Μια πρόταση άνω των 80 εκατομμυρίων ευρώ θα μπορούσε να βάλει σε σκέψεις τη Μπαρτσελόνα, η οποία χρειάζεται... ρευστό για να εξυγιάνει τα οικονομικά της. Τη φετινή σεζόν ο Αραούχο έχει καταγράψει συνολικά 37 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και δυο ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα