Νούνιες για τα social media: «Τα αποφεύγω, πάντα κάποιος θα πει κάτι κακό για σένα κι αυτό με επηρεάζει»

Νούνιες για τα social media: «Τα αποφεύγω, πάντα κάποιος θα πει κάτι κακό για σένα κι αυτό με επηρεάζει»

nunez_liverpool_sad

bet365

Για την επιρροή που έχουν πάνω στον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές γενικότερα τα social media μίλησε ο Ντάργουιν Νούνιες, που κατά καιρούς έχει δεχθεί έντονη κριτική από οπαδούς της Λίβερπουλ και μη.

Ο Ντάργουιν Νούνιες εξακολουθεί να εξελίσσεται και να προσπαθεί να εκπληρώσει τις υποσχέσεις της ηχηρής μεταγραφής του στη Λίβερπουλ. Σε αυτό πάντως, δεν τον βοηθά η έκθεση στα social media.

Πριν λίγο καιρό ο Ουρουγουανός φορ τράβηξε πάνω του τα βλέμματα, διαγράφοντας όλες του τις φωτογραφίες με τη φανέλα των Ρεντς από τον λογαριασμό του στο Instagram. Πάντως, όπως δήλωσε σε μέσο της πατρίδας του, τελευταία προσπαθεί να αποφεύγει όσο μπορεί την έκθεση στα social media.

Ως πότε θα επιτρέπουμε στο βόθρο των social να σκοτώνει ασύδοτα χαρακτήρες;

«Από τη στιγμή που αρχίζεις να παίζεις μέχρι να σταματήσεις, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σε κριτικάρει που θα πει κάτι κακό για σένα. Αποφεύγω να διαβάζω σχόλια. Παλιότερα τα κοιτούσα πολύ και με επηρέαζαν. Όποιος λέει πως δεν τον επηρεάζουν λέει ψέματα. Τα αρνητικά σχόλια εις βάρος σου πάντα θα σε επηρεάζουν», είπε αρχικά ο Νούνιες.

«Τώρα δεν κοιτάζω τίποτα, ούτε καν τα θετικά. Αν ένα παιχνίδι πάει άσχημα για μένα, θα βασιστώ στην οικογένειά μου. Προσπαθώ να περάσω καλά μαζί της και να αφήσω ό,τι έγινε πίσω μου», δήλωσε στη συνέχεια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα