Κασεμίρο: «Είναι βράδια που δεν μπορώ να κοιμηθώ, είμαστε 20 βαθμούς μακριά από την κορυφή»

Κασεμίρο: «Είναι βράδια που δεν μπορώ να κοιμηθώ, είμαστε 20 βαθμούς μακριά από την κορυφή»

casemiro_manu

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προβληματίζει με την εικόνα και τα αποτελέσματά της και ο Κασεμίρο, όπως αποκάλυψε, χάνει τον ύπνο του για αυτόν τον λόγο.

Ο Κασεμίρο συνήθισε να είναι... serial winner στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία πανηγύρισε, ως πρωταγωνιστής, 17 τίτλους. Η κατάσταση ωστόσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι ίδια.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων από το Champions League, παλεύουν για την έξοδο στην Ευρώπη στην Premier League και είναι «ζωντανοί» (στα ημιτελικά) μόνο στο FA Cup. Το χειρότερο πάντως είναι πως προβληματίζουν έντονα με την εικόνα και την απόδοσή τους. Τόσο που ο πολύπειρος Βραζιλιάνος μέσος δεν μπορεί να... κοιμηθεί.

«Είναι δύσκολο. Αυτό είναι που με πειράζει περισσότερο όταν δεν παλεύουμε για τίτλους. Είμαστε 20 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Μερικά βράδια δεν μπορώ καν να κοιμηθώ για να το βγάλω από το μυαλό μου. Είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει λόγος να σκεφτόμαστε τους τίτλους ή την έξοδο στο Champions League, μόνο το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να το πάμε μέρα με τη μέρα. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε εννέα βαθμούς από τρία παιχνίδια και πήραμε μόλις δύο. Φυσικά είμαστε αναστατωμένοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κασεμίρο μετά την ισοπαλία των Κόκκινων Διαβόλων απέναντι στη Λίβερπουλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα