Τότεναμ - Νότιγχαμ Φόρεστ 3-1: Επιστροφή στις νίκες και στην τετράδα οι Σπερς, σε δύσκολη θέση οι Reds

Tottenham

bet365

Η Τότεναμ μετά την ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Λονδίνο με 3-1 και πάτησε ξανά τετράδα. Ισοβαθμούν με τη 18η Λούτον οι Reds.

Επιστροφή στην τετράδα για την Τότεναμ! Οι Σπερς εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία της Άστον Βίλα με την Μπρέντφορντ, επικράτησαν της Νότιγχαμ με 3-1 στο Λονδίνο και έπιασαν τους Villagers στους 60 βαθμούς, έχοντας και ματς λιγότερο. Στη 17η θέση η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, σε ισοβαθμία με τη 18η Λούτον.

Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν στο 16ο λεπτό με το αυτογκόλ του Μουρίγιο. Οι Reds «απάντησαν» κόντρα στη ροή του ματς, στο 26', όταν ο Ελάνγκα γύρισε παράλληλα και ο Κρις Γουντ ισοφάρισε σε 1-1 με τελείωμα από κοντά. Στο 35' οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να γυρίσουν το ματς. Ο Γέιτς πλάσαρε, ο Βικάριο απέκρουσε και στην επαναφορά με εξουδετερωμένο τερματοφύλακα ο Γουντ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 51΄ ο Γουντ έφτασε κοντά στο γκολ και ένα λεπτό αργότερα, στο 52' ο Σον έστρωσε στον Φαν Ντε Βεν ο οποίος με τρομερό σουτ έκανε το 2-1. Στο 58' ο Πόρο έκανε το 3-1 και επί της ουσίας τελείωσε το ματς.

Τότεναμ: Βικάριο, Πόρο, Ρομέρο, Φαν Ντε Βεν, Ουντόγκι, Μπισουμά (46’ Χόιμπεργκ), Σαρ (46’ Μπεντακούρ), Τζόνσον, Μάντισον (76’ Κουλουσέφσκι), Βέρνερ (76’ Λο Σέλσο), Σον

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σελς, Γουίλιαμς (87’ Μοντιέλ), Ομομπαμίντελε, Μουρίγιο, Άινα, Γέιτς (81’ Σανγκαρέ), Ντανίλο (81’ Ρέινα), Ελάνγκα, Γκίμπς – Γουάιτ (68’ Ντομίνγκεζ), Χάντσον – Οντόι, Γουντ (68’ Οριγκί)

Βαθμολογία

pl-table

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα