Τσέλσι: Θέλει να... πασάρει τον Λουκάκου στους Σαουδάραβες και αξιώνει 60 εκατ. ευρώ

lukaku_roma_1

bet365

Η Τσέλσι φαίνεται πως θέλει να... ξεφορτωθεί - αλλά όχι με το αζημίωτο - τον Ρομέλου Λουκάκου το καλοκαίρι και έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στους «μεγάλους» της Σαουδικής Αραβίας.

Όταν η Τσέλσι προσγείωνε ξανά τον Ρομέλου Λουκάκου στο Λονδίνο αντί 115 εκατομμυρίων ευρώ πριν τρία χρόνια, ελάχιστοι περίμεναν πως η μεταγραφή θα πάει... τόσο κακά. Ο Βέλγος φορ δεν μπόρεσε ποτέ να βρει ρόλο στους Μπλε του Τούχελ και ακολούθησαν οι δανεισμοί του στην Ίντερ και τη Ρόμα αντίστοιχα.

Οι Μπλε ωστόσο θέλουν να μειώσουν τη ζημιά και να τον... ξεφορτωθούν μια και καλή, πουλώντας τον. Και τις ελπίδες τους για μια ιδιαίτερα συμφέρουσα πώληση τις έχουν εναποθέσει όχι στους Τζαλορόσι με τους οποίους διανύει μια αρκετά καλή σεζόν (18 γκολ και 4 ασίστ σε 38 εμφανίσεις) αλλά στη... Σαουδική Αραβία, που και στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί για τον 30χρονο φορ.

Όπως μετέδωσε ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι, η Τσέλσι έχει ήδη έρθει σε επαφή με την ίδια τη Saudi Pro League, τη λίγα της χώρας δηλαδή, προκειμένου να βρει υποψήφιους αγοραστές για τον Λουκάκου.

Αλ Χιλάλ, Αλ Νασρ, Αλ Ιτιχάντ και Αλ Αχλί αναμένεται να ενδιαφερθούν για τον Βέλγο, με τους Λονδρέζους να αξιώνουν 60 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα