Βαθιά ανάσα η Νότιγχαμ, πήρε βαθμό η Έβερτον

Νότιγχαμ

bet365

Η Νότιγχαμ επικράτησε 3-1 της Φούλαμ εντός έδρας και πήρε βαθμολογική ανάσα. Η Έβερτον πήρε σημαντικό βαθμό στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. 

Βαθμολογική ανάσα για τη Νότιγχαμ, η οποία επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Φούλαμ και βρέθηκε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Σούπερ α' μέρος για τη Φόρεστ, η οποία με τρία τέρματα «σφράγισε» το πρώτο τρίποντο της έπειτα την 17η Φεβρουαρίου. Την αναμέτρηση στο «City Ground» παρακολούθησε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η Νότιγχαμ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πίεσε ασφυκτικά την ομάδα του Μάρκο Σίλβα και σε ένα 20λεπτο βρήκε δυο φορές δίχτυα. Στο 9΄ ο Χάντσον – Οντόι με ωραίο τελείωμα πέτυχε το 1-0, δέκα λεπτά αργότερα ο Κρις Γουντ με τρομερό σουτ σημείωσε το 2-0. Τρεις αλλαγές έκανε η Φούλαμ στο 30', περνώντας στο ματς τους Τραορέ, Κέιρνι και Γουίλιαν. Ωστόσο, η Φόρεστ ήταν σούπερ αποτελεσματική, αφού στις καθυστερήσεις ο Γκιμπς - Γουάιτ διαμόρφωσε το 3-0.

Οι Λονδρέζοι στο 50ο λεπτό έβγαλαν αντίδραση και με κεφαλιά του Ανταραμπιόγιο μείωσαν σε 3-1. Η Νότιγχαμ πλησίασε στο τέταρτο γκολ, αλλά στο 65΄ το σουτ του Γουίλιαμς σταμάτησε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στα δοκάρια με τον Τετέ, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο...

Το... έσωσε στο 88' η Έβερτον

Ανάσα για την Έβερτον, η οποία απέσπασε σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 από τη Νιουκάστλ. Έτσι, τα «Ζαχαρωτά» βρέθηκαν στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 15' άνοιξαν το σκορ. Ο Μπαρνς μοίρασε ιδανικά στον Ίσακ και αυτός με ωραίο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Η Έβερτον δεν έπεισε δημιουργικά και προσπαθούσε να κρατήσει την αντίπαλο μακριά από την εστία της. Μάλιστα, στο 45ο λεπτό ο Πίκφορντ είχε μεγάλη επέμβαση σε βολέ του Μέρφι. Το VAR ακύρωσε το 5ο φετινό γκολ του Νταν Μπερν, αφού ο Ίσακ πριν του κάνει την ασίστ ήταν εκτεθειμένος. Ωστόσο, στο 88' ήρθε η λύτρωση. Με παρέμβαση του VAR και Onfield review, ο Ντάμετ τιμωρήθηκε για το φάουλ στον Γιάνγκ και ο Κάλβερτ – Λιούιν διαμόρφωσε το 1-1. Παρά τον βαθμό, η Έβερτον παρέμεινε για 13 ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη, για πρώτη φορά μετά τα τέλη του 1957.

Εχασε την ευκαιρία η Μπέρνλι...

Η Μπέρνλι... καιγόταν για τη νίκη κόντρα στη Γουλβς, προηγήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο και να πλησιάσει τη ζώνη παραμονής. Η Μπέρνλι μετρούσε δύο σερί νίκες απέναντί στους «Λύκους», προηγήθηκε με τον Λάρσεν στο 37', ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα. Ο Άιτ Νουρί ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης είχε μεγάλη ευκαιρία στο 53' να δώσει τη νίκη στη Γουλβς.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιά, η Μπόρνμουθ 1-0 της Κρίσταλ Πάλας κι έμεινε πέμπτο σερί ματς αήττητη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κλάιφερτ στο 80ο λεπτό.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα