Ο Γκουαρδιόλα είναι «εθισμένος» με τον Γκιμαράες, στα «ραντάρ» της Σίτι ο Βραζιλιάνος

Ο Γκουαρδιόλα είναι «εθισμένος» με τον Γκιμαράες, στα «ραντάρ» της Σίτι ο Βραζιλιάνος

Newsroom
Γκουαρδιόλα

bet365

«Ερωτευμένος» με τον Μπρούνο Γκιμαράες φέρεται να είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Καταλανό να επιθυμεί τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου χαφ της Νιούκαστλ στη Μάντσεστερ Σίτι.

Τον αντικαταστάτη του Ιλκάι Γκουντογκάν φαίνεται πως βρήκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχεδόν έναν χρόνο μετά την αποχώρηση του Γερμανού χαφ για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο Καταλανός τεχνικός είναι «εθισμένος» με τον Μπρούνο Γκιμαράες της Νιούκαστλ, με τη Μάντσεστερ Σίτι να σχεδιάζει ήδη την κρούση της ενόψει του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «Fichajes», ο Γκουαρδιόλα είναι «ερωτευμένος» με την περίπτωση του Βραζιλιάνου κεντρικού χαφ της Νιούκαστλ, η οποία ωστόσο έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση, καθώς ο 26χρονος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τις «καρακάξες» μόλις τον περασμένο Οκτώβρη.

Βέβαια, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στο νέο συμβόλαιο του Γκιμαράες τοποθετήθηκε και μία ρήτρα της τάξης των 115 εκατομμυρίων ευρώ την οποία η Σίτι μπορεί να τη «σπάσει» εφόσον ο Γκουαρδιόλα θελήσει τον Βραζιλιάνο στην ομάδα του από τη νέα σεζόν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα