Αγγλία: Γιατί ο «καυτός» Μπεν Γουάιτ αρνείται να εκπροσωπήσει τα Τρία Λιοντάρια

ben_white_arsenal

bet365

Ο Μπεν Γουάιτ βγάζει... μάτια στην Άρσεναλ, ωστόσο ζήτησε, όπως αποκάλυψε ο Σάουθγκεϊτ, να μην συμπεριληφθεί στις κλήσεις των Τριών Λιονταριών. Ο τσακωμός και η ατάκα που έκαναν τον 26χρονο να απαρνηθεί την εθνική του ομάδα.

Κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται να αγωνιστεί με το εθνόσημο, όμως τα όνειρα δεν έχουν πάντα καλή κατάληξη. Τρανή απόδειξη αυτού ο Μπεν Γουάιτ. Ο 26χρονος αμυντικός κάνει... πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Άρσεναλ (και) φέτος και αποτελεί τον κατά κοινή ομολογία πιο φορμαρισμένο δεξιό μπακ στην Αγγλία.

Ειδικά με τον τραυματισμό του Αλεξάντερ-Άρνολντ θα μπορούσε να βρει και με το παραπάνω χώρο στην εθνική ομάδα της χώρας του, ωστόσο σόκαρε τους πάντες όταν, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αρνήθηκε να συμπεριληφθεί στις τελευταίες κλήσεις των Τριών Λιονταριών.

Ο Γουάιτ είχε τραβήξει τα βλέμματα συναρτήσει της εθνικής Αγγλίας τον Δεκέμβριο του 2022, όταν αποσύρθηκε από το camp της στη μέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να επιστρέψει στο Λονδίνο, επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους». Και αυτοί ακριβώς οι «προσωπικοί λόγοι» φαίνεται πως εξακολουθούν να προβληματίζουν τον 26χρονο, που έκτοτε δεν έχει δεχθεί να παίξει με την εθνική του.

Όπως αποκάλυψε σε ρεπορτάζ της η Telegraph, ο Γουάιτ βρίσκεται στα... μαχαίρια με τα Τρία Λιοντάρια εξαιτίας του Στιβ Χόλαντ, βοηθού προπονητή του Σάουθγκεϊτ. Οι δυο τους, μαζί με τους Γουόκερ και Στόουνς είχαν στο Κατάρ μια συζήτηση αναφορικά με τον τρόπο που πιέζουν η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ και ο Γουάιτ δεν μπόρεσε να απαντήσει σε μια σχετική ερώτηση του προπονητή του.

Τότε, ο Χόλαντ «επιτέθηκε» στον Άγγλο διεθνή, κατηγορώντας τον πως «δεν είναι αρκετά παθιασμένος για το ποδόσφαιρο». Πιθανότατα ο Χόλαντ βάσισε το συγκεκριμένο του σχόλιο πάνω στις παλαιότερες πολυσυζητημένες δηλώσεις του Γουάιτ που έχει ομολογήσει πως ποτέ δεν παρακολουθούσε ποδόσφαιρο ως οπαδός, απλά έπαιζε.

Πάντως, αυτή η ατάκα και η αψιμαχία των δύο ανδρών, με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, δημιούργησε ένταση στα αποδυτήρια της Αγγλίας και «πλήγωσε» ανεπανόρθωτα τον Γουάιτ που, παρά τη φόρμα του, δεν δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στην εθνική όσο ο Στιβ Χόλαντ βρίσκεται σε αυτή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα