Μπέρνλι - Μπόρνμουθ 0-2: Έσπασε αρνητικό σερί επτά αγωνιστικών

Μπέρνλι - Μπόρνμουθ 0-2: Έσπασε αρνητικό σερί επτά αγωνιστικών

bournemouth_win_1
Η Μπόρνμουθ υπέταξε την Μπέρνλι στο «Ταρφ Μουρ» με 2-0 και επέστρεψε στα τρίποντα στην Premier League μετά από επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη.

Επιστροφή στις νίκες για την Μπόρνμουθ. Μετά από επτά αγωνιστικές με τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες η ομάδα του Άντονι Ιραολά πανηγύρισε τρίποντα, καθώς επικράτησε της Μπέρνλι στο «Ταρφ Μουρ» με 2-0. Στη 13η θέση τα Κεράσια, με 31 βαθμούς. Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί παραμένει στην τελευταία θέση, σε ισοβαθμία με τη Σέφιλντ, έχοντας τέσσερις διαδοχικές ήττες και σερί με έξι ήττες και δυο ισοπαλίες.

Η Μπόρνμουθ προηγήθηκε στο 13ο λεπτό, όταν ο Κλάιφερτ απέφυγε τον Ο'Σι μέσα στην περιοχή και άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ. Στο 45+5' ο Ταβερνιέ έφτασε κοντά στo 2-0, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω από τη γραμμή.

Ο Ταβερνιέ απείλησε τόσο στο 56' όσο και στο 57' αλλά το τρίτο γκολ ήρθε στο 88', όταν ο Σεμένιο με εξαιρετικό σουτ με το αριστερό διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα