Χάρι Κέιν: Έτοιμο το άγαλμά του εδώ και χρόνια, αλλά παραμένει αποθηκευμένο

Newsroom
Harry Kane

bet365

Κάπου στο δήμο του Waltham Forest, ένα άγαλμα του Χάρι Κέιν βρίσκεται αχρησιμοποίητο, γιατί δεν συμφωνούν οι τοπικοί άρχοντες για το πού πρέπει να τοποθετηθεί.

Ένα γλυπτό του γεννημένου στο Walthamstow, Νο.1 σκόρερ για την Αγγλία και την Τότεναμ, Χάρι Κέιν, παραγγέλθηκε από τον δήμο του Λονδίνου το 2019, ολοκληρώθηκε την επόμενη χρονιά, με κόστος 7.200 £ (8.407 ευρώ), αλλά δεν έχει εμφανιστεί ακόμη πουθενά στο κοινό.

Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι έκαναν προσπάθειες να τοποθετηθεί στον σιδηροδρομικό σταθμό Chingford's Weaver Line Overground, αλλά αυτή η πρόταση απορρίφθηκε μετά από αξιολόγηση κινδύνου από την Transport for London, με την αιτιολογία ότι θα μπορούσε να στοχοποιηθεί από αντίπαλους οπαδούς.

Το TfL πρότεινε να τοποθετηθεί κοντά – και όχι μέσα – στο σταθμό, ανάλογα με την τοπική έγκριση. Μέχρι στιγμής, δεν έχει δοθεί κάποια συναίνεση από τους τοπικούς άρχοντες σε αυτήν την πρόταση. Ένα άλλο πιθανό σημείο είναι στο Ridgeway Park -ο Κέιν είναι απόφοιτος της τοπικής ομάδας νέων Ridgeway Rovers- αλλά απόρρίφθηκε κι κι αυτή.

Η Έμα Μπεστ, μία από τις δύο δημοτικές συμβούλους που ανέθεσαν αρχικά το άγαλμα, είπε ότι έχει προσπαθήσει ώρες να βρει το κατάλληλο «σπίτι» για το άγαλμα προς τιμήν του νυν επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου, αλλά δεν τα έχει καταφέρει.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα