Μαρτινέλι: «Στην εφηβεία μου, η Γιουνάιτεντ με απέρριψε τέσσερις φορές»

Newsroom
Μαρτινέλι: «Στην εφηβεία μου, η Γιουνάιτεντ με απέρριψε τέσσερις φορές»

bet365

Θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Άρσεναλ, αλλά στην εφηβεία του, ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι απορρίφθηκε από τη Γιουνάιτεντ σε 4 διαφορετικές περιπτώσεις.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Άρσεναλ, Γκαμπριέλ Μαρτινέλι, ο οποίος έχει σκοράρει επτά γκολ σε 30 αγώνες για τους Gunners αυτή τη σεζόν, εντάχθηκε στον σύλλογο του Βορείου Λονδίνου από την Ιτουάνο το καλοκαίρι του 2019 έναντι 6 εκατ. λιρών.

Συνέχισε να δουλεύει και εδραιώνει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα του Μικέλ Αρτέτα, αν και τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ διαφορετικά για εκείνον αφού στην εφηβεία του αφού παρακολούθησε τέσσερις ξεχωριστές δοκιμασίες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ήταν 13, 14, 15 και 16 ετών.

Ο Μαρτινέλι έπαιξε ακόμη και σε έναν φιλικό αγώνα εναντίον της Λίνκολν, έπαιξε συγκεκριμένα στα τελευταία 30 λεπτά του αγώνα μαζί με παίκτες όπως ο Μπράντον Γουίλιαμς, αλλά η Γιουνάιτεντ απέρριψε την ευκαιρία να τον κάνει δικό της!

«Από το 2015 έως το 2017, πήγα να προπονηθώ εκεί [στη Γιουνάιτεντ] τέσσερις φορές για περίπου 15 ημέρες κάθε φορά», είπε στο ESPN Brasil. «Καθώς όλοι προπονούνται στο ίδιο προπονητικό κέντρο, είδα όλους τους επαγγελματίες. Ζήτησα να βγάλω φωτογραφίες για τον Εβρά, τον Φελαϊνί και άλλους. Ο Πογκμπά ήξερε ότι ήμουν Βραζιλιάνος και με ρώτησε αν όλα ήταν εντάξει και πού έπαιζα. Βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί»

Ο Μαρτινέλι σχολίασε πόσο «σούπερ ταπεινός» ήταν ο Πογκμπά όταν πέρασε χρόνο στο Μάντσεστερ και ανέφερε πόσο σημαντικές ήταν αυτές οι δοκιμές για τη συνολική του ανάπτυξη. «Υπήρχε ένα project μεταξύ Ιτουάνο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και έπαιρναν πάντα έναν παίκτη. Και πάντα ερχόμουν για αυτό το ταξίδι. Δεν μπορούσα να μιλήσω ούτε αγγλικά, ούτε γαλλικά, αλλά αυτός [ο Πογκμπά] είπε «tudo bem» (ένας κοινός χαιρετισμός των Πορτογάλων) και έβγαλε φωτογραφία μαζί μου όμορφα, ήταν εξαιρετικά ταπεινός. Αυτές οι προπονητικές ημέρες ήταν εξαιρετικά σημαντικές για μένα για να προσαρμοστώ στο στυλ παιχνιδιού, στους παίκτες και στο πόσο γρήγορο είναι το παιχνίδι εδώ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα