Αρτέτα: «Η Άρσεναλ πρέπει να είναι στη συζήτηση για τον Κιλιάν Μπαπέ»

Newsroom
Αρτέτα: «Η Άρσεναλ πρέπει να είναι στη συζήτηση για τον Κιλιάν Μπαπέ»

bet365

Ο Μικέλ Αρτέτα είπε ανοιχτά ότι η Άρσεναλ θα πρέπει να είναι στο «παιχνίδι» για τον Κιλιάν Μπαπέ, παρόλο που η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει φαβορί στην υπόθεση του Γάλλου.

Το συμβόλαιο του Κιλιάν Μπαπέ «εκπνέει» τον Ιούνιο και ενημέρωσε την Παρί Σεν Ζερμέν ότι θα φύγει στο τέλος της σεζόν. Η Ρεάλ είναι εδώ και καιρό ο Νο.1 μνηστήρας του Γάλλου, αλλά δεν έχει ακόμη επιτευχθεί συμφωνία με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του, αφήνοντας θεωρητικά την πόρτα ανοιχτή για οποιονδήποτε σύλλογο να παρέμβει.

«Όταν υπάρχει παίκτης αυτού του διαμετρήματος, πρέπει πάντα να είμαστε στη συζήτηση», είπε ο τεχνικός της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα, πριν αναφερθεί στο ενδιαφέρον της Ρεάλ. Ερωτηθείς αν αυτό σήμαινε ότι η Άρσεναλ συμμετείχε σε συζητήσεις για τον Γάλλο σταρ, απάντησε: «Δεν είμαι! Ίσως ο Έντου [ο αθλητικός διευθυντής] και οι ιδιοκτήτες να είναι, αλλά δεν είμαι σε αυτές τις συζητήσεις μέχρι το τελευταίο στάδιο».

«Γιατί όχι;», είπε. «Αν θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα, θα χρειαστούμε τα καλύτερα ταλέντα και τους καλύτερους παίκτες, αυτό είναι σίγουρο. Όλοι θέλουν να παίξουν για την Άρσεναλ. Οι παίκτες με τους οποίους έχουμε συζητήσει, έχουν πάντα αυτό το χαμόγελο στα χείλη τους τη στιγμή που ανοίγεις την πόρτα και ξεκινάς να κάνεις αυτή τη συζήτηση. Αυτό οφείλεται στην ιστορία μας και σε όλα όσα έχουμε κάνει στο παρελθόν», σημείωσε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα