Μπαπέ: Κοντά σε συμφωνία με τη Ρεάλ, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον σύλλογο

Newsroom
Μπαπέ

bet365

Πολύ κοντά σε συμφωνία φέρεται να βρίσκονται Ρεάλ Μαδρίτης και Κιλιάν Μπαπέ.

Με το τρέχον συμβόλαιό του στο Παρίσι να λήγει στο τέλος της σεζόν ο Κιλιάν Μπαπέ έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης απ' την Παρί Σεν Ζερμέν και την προοπτική να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Carlos Carpio της MARCA σε σημερινό (12/02) ρεπορτάζ του αναφέρει ότι η «βασίλισσα» είναι πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τον αρχηγό της Εθνικής Γαλλίας και προσθέτει ότι ο Μπαπέ θα μπορούσε να κερδίσει έως και τριπλάσια από αυτά που κερδίζει ο Βινίσιους στο κλαμπ.

Η Ρεάλ θέλει ο Μπαπέ να καταλάβει ότι σε αθλητικό επίπεδο, θα είναι ένας ακόμη παίκτης για την ομάδα, ακόμα κι αν είναι αυτός με το πιο υψηλό συμβόλαιο. Επιπλέον, συνεχίζονται οι συζητήσεις σχετικά με τον τρόπο πληρωμής του μπόνους υπογραφής και των δικαιωμάτων εικόνας του Μπαπέ. Η μητέρα και μάνατζερ του, πιέζει για τα δικαιώματα της εικόνας του, αλλά ο επιθετικός τής έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρόλο που ο Ισπανός δημοσιογράφος δεν επιβεβαιώνει κάποια οριστική συμφωνία, τονίζει ότι η κατάσταση δεν είναι η ίδια με το 2022. Αυτή τη φορά, ο Μπαπέ δεν έχει μια προσοδοφόρα προσφορά από το Κατάρ, κι αυτό του αφήνει δύο επιλογές, επέκταση στην PSG ή μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το κομβικό σημείο τόσο για την Παρί όσο και για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, είναι το πότε ακριβώς ο Μπαπέ θα ανακοινώσει την απόφασή του σχετικά με το μέλλον του...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα