Λίβερπουλ: «Επικοινώνησε με τον Τσάμπι Αλόνσο τον Νοέμβριο»

Newsroom
Τσάμπι Αλόνσο

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Γαλλία, η Λίβερπουλ είχε ήδη επικοινωνήσει με τον Τσάμπι Αλόνσο τον Νοέμβριο, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας τη νέα σεζόν

Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε επαφές με τον Τσάμπι Αλόνσο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου την επόμενη σεζόν, τον Νοέμβριο σύμφωνα με δημοσίευμα στη Γαλλία. Ο Αλόνσο είναι το μεγάλο φαβορί για να γίνει το νέο αφεντικό των Reds την επόμενη σεζόν, μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση παραίτησης του Γιούργκεν Κλοπ. Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ αναζητά τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Kloppo και, σύμφωνα με το «Foot Mercato», η διαδικασία αυτή ξεκίνησε εδώ και μήνες, με την πρώτη επαφή να φέρεται να έχει ήδη γίνει με τον επικρατέστερο υποψήφιο, αφού όπως σημειώνεται ο Κλοπ ανακοίνωσε στον σύλλογο τα νέα τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αλόνσο, ο οποίος αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ μεταξύ 2004 και 2009 και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Champions League το 2005, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους υποψήφιους νέους κόουτς. Αν και η πρώτη επαφή είναι πιθανό να έγινε για να καταλάβουν αν υπάρχει πιθανότητα ο 42χρονος να αναλάβει την πρώην ομάδα του, το θέμα είναι πιο περίπλοκο επειδή αυτή τη στιγμή είναι προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, στην πρώτη του δουλειά ως head coach.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός θεωρείται ότι είναι ευχαριστημένος στη γερμανική ομάδα και απόλυτα συγκεντρωμένος στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να γίνει ακόμα μια συμφωνία. Σύμφωνα με τον Florian Plettenberg του «Sky Germany», οι πρωτοπόροι της Bundesliga γνωρίζουν ότι ο Αλόνσο βρίσκεται στη λίστα των πιθανών διαδόχων του Κλοπ από τη Λίβερπουλ αλλά παραμένουν αισιόδοξοι και να θεωρεί ότι ο Αλόνσο θα παραμείνει στην ομάδα το καλοκαίρι, με τον Ισπανό να συμμετέχει ήδη στον προγραμματισμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα