Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν ανανεώνει τον Βαράν που βγαίνει στην αγορά ως ελεύθερος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν ανανεώνει τον Βαράν που βγαίνει στην αγορά ως ελεύθερος

Newsroom
varane.

bet365

Η Γιουνάιτεντ αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την επιλογή επέκτασης του συμβολαίου του Ραφαέλ Βαράν, αφήνοντας τον αμυντικό ελεύθερο να συζητήσει με άλλους συλλόγους για μια καλοκαιρινή μεταγραφή από αύριο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Daily Mail», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την επιλογή επέκτασης του συμβολαίου του Ραφαέλ Βαράν κατά 12 μήνες, αφήνοντας τον έμπειρο αμυντικό ελεύθερο να συζητήσει με άλλους συλλόγους για μια καλοκαιρινή μεταγραφή!

Το τρέχον συμβόλαιο του Γάλλου διεθνούς λήγει στο τέλος της σεζόν, αλλά περιέχει μια ρήτρα που δίνει στη Γιουνάιτεντ τη δυνατότητα αυτόματης παράτασης, την οποία αρνήθηκε να αναλάβει μέχρι την προθεσμία της 1ης Ιανουαρίου.

Βέβαια, το βρετανικό δημοσίευμα σημειώνει ότι η Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να παρατείνει την παραμονή του Βαράν στο «Ολντ Τράφορντ» και σχεδιάζει να ξεκινήσει συνομιλίες για μια νέα συμφωνία τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, η Γιουνάιτεντ θεωρεί το τρέχον συμβόλαιο του άσου -με 340.000 λίρες την εβδομάδα- πολύ ακριβό δεδομένων των προβλημάτων τραυματισμών που περιόρισαν τις συμμετοχές του. Η ενεργοποίηση της παράτασης θα είχε κρατήσει τον Βαράν σε εξίσου υψηλούς μισθούς και ο σύλλογος θέλει να επαναδιαπραγματευτεί νέους όρους.

Η Γιουνάιτεντ επιδιώκει επίσης να μειώσει γενικότερα τους μισθούς των παικτών της με τα υψηλότερα συμβόλαια για να απελευθερώσει πόρους για νέες μεταγραφές το επόμενο καλοκαίρι, καθώς αγωνίζεται να συμμορφωθεί με τους Κανόνες Κέρδους και Βιωσιμότητας της Premier League.

Ο Βαράν έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Γιουνάιτεντ μετά τις αποχωρήσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Νταβίντ Ντε Χέα, έχοντας προσχωρήσει στον σύλλογο με μεταγραφή 34 εκατομμυρίων λιρών από τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από δυόμισι χρόνια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα