Γκουαρδιόλα: «Μόνο εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να νικάμε, για τους υπόλοιπους είναι επιτυχία»

Γκουαρδιόλα: «Μόνο εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να νικάμε, για τους υπόλοιπους είναι επιτυχία»

Ανδρέας Σουλάι
Γκουαρδιόλα

bet365

Στην πίεση που δέχεται η Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία χρόνια στάθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό να ρίχνει «καρφιά» για τη διαφορά στην αντιμετώπιση που δέχεται η ομάδα του σε σχέση με τις υπόλοιπες της Premier League.

Συνέχεια στις δηλώσεις του τελευταίου διαστήματος έδωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό να στέκεται αυτή τη φορά στην αντιμετώπιση που δέχεται η Μάντσεστερ Σίτι από τα αγγλικά media, σε σχέση πάντα με τις υπόλοιπες μεγαλύτερες ομάδες της Premier League.

Ο τεχνικός των «πολιτών» στάθηκε στην... υποχρέωση που έχει η Σίτι να κατακτά κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και τόνισε ότι για τους υπόλοιπους μεγάλους δεν ισχύει αυτό, κάνοντας λόγο μάλιστα και για αδικία κατά της ομάδας του.

«Η Σίτι πρέπει να κερδίζει τα πάντα, οι άλλοι δεν είναι υποχρεωμένοι»

«Η μόνη ομάδα που θα αποτύχει εάν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα θα είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Οι υπόλοιποι; Είναι μια μεγάλη επιτυχία για αυτούς. Στο τέλος της ημέρας, η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ και η Τσέλσι δεν κατακτάνε τα πάντα. Είναι φυσιολογικό. Η Μάντσεστερ Σίτι από την άλλη πρέπει να κερδίζει κάθε τίτλο. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς αυτό, όλα αυτά τα χρόνια», τόνισε ο Καταλανός, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά τα παράπονα του για την κριτική που δέχεται η ομάδα του τις τελευταίες ημέρες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα