Γούλβς - Τότεναμ 2-1: Ανατροπή - εξπρές με δυο γκολ στις καθυστερήσεις!

Νίκος Κικίδης
wolves

bet365

Η Τότεναμ κρατούσε ένα πολύτιμο τρίποντο στα χέρια μέχρι τις καθυστερήσεις, όμως με δυο γκολ στον έξτρα χρόνο η Γουλβς έφερε τούμπα το ματς (2-1) και της χάλασε τα σχέδια κορυφής!

Από το τρίτο λεπτό του αγώνα και για τα επόμενα 87 λεπτά κρατούσε τη νίκη στα χέρια της. Παρά το γεμάτο απουσιολόγιο η Τότεναμ έδειχνε πως θα ξεπερνούσε την πρώτη ήττα της σεζόν από την Τσέλσι για να επιστρέψει προσωρινά στην κορυφή της Premier League, όμως τελικά υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο. Με διπλό «δάγκωμα» σε 90+1΄και 90+7΄η Γουλβς αιφνιδίασε τους Spurs σε μια απίστευτη ανατροπή - υπενθύμιση (2-1) πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Σε πλήρη αντίθεση πάντως με το εφιαλτικό φινάλε, το ξεκίνημα για την Τότεναμ ήταν ονειρικό! Μόλις στο 3΄Πόρο και Κουλουσέφσκι συνδυάστηκαν υπέροχα στην δεξιά πτέρυγα με τον Ισπανό να κάνει το γύρισμα και τον Τζόνσον να εκτελεί από κοντά για να δώσει το προβάδισμα στο σύνολο του Ποστέκογλου.

Η Τότεναμ απέσπασε πολύ γρήγορα αυτό που ήθελε και προσπάθησε να διαχειριστεί με σύνεση το προβάδισμά της, κάτι που κατάφερνε περίφημα για 90 λεπτά. Παρά την αυξημένη πίεση άλλωστε της Γουλβς στο τελευταίο μέρος του αγώνα, οι Spurs έδειχναν να αντέχουν και μάλιστα άγγιξαν το 0-2 στο 88΄σε κεραυνό του Λο Σέλσο που εξουδετέρωσε ο Σα.

Κι αφού το 0-2 δεν έγινε σε εκείνο το σημείο, ο Θεός της μπάλας έκανε νέα σχέδια χαμογελώντας στη Γουλβς... Στο 90+1΄ο Σαράμπια έκανε ιδανικό κοντρόλ στην περιοχή και εκτέλεσε στην κλειστή γωνία του Βικάριο για να ισοφαρίσει, γκρεμίζοντας τις ελπίδες των Λονδρέζων! Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να πάνε χειρότερα για την Τότεναμ, μόνο που τελικά... μπορούσαν.

Στο 90+7΄η ενθουσιώδης Γουλβς ξεχύθηκε γρήγορα στην επίθεση απέναντι στους αποσβολωμένους Spurs και με τον Λεμίνα να «χώνεται» στην καρδιά της άμυνας βρήκε δίχτυα για να ολοκληρώσει μια ασύλληπτη ανατροπή που υποχρέωσε την Τότεναμ σε δεύτερη σερί ήττα και την κράτησε μακριά από την κορυφή της Premier League!

Γουλβς (Γκάρι Ο΄Νιλ): Σα, Σεμέδο (66΄Ντόχερτι), Κίλμαν, Ντόουσον, Τότι, Νούρι (87΄Ντόιλ), Χουάνγκ, Λεμινά, Ζοάο Γκόμες (87΄Σαράμπια), Μπελεγκάρδε (73΄Κάλαϊτζιτς), Κούνια

Τότεναμ (Άγγελος Ποστέκογλου): Βικάριο, Πόρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Μπισούμα (76΄Λο Σέλσο), Χόιμπεργκ, Σαρ (63΄Μπεντανκούρ), Κουλουσέφσκι, Τζόνσον (75΄Μπράιαν Χιλ), Σον

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα