Τσέλσι - Μπρέντφορντ 0-2: Σε... ελεύθερη πτώση οι «μπλε», εντός έδρας ήττα και από τις «μέλισσες»

Ανδρέας Σουλάι

bet365

Τρίτο συνεχόμενο διπλό για την Μπρέντφορντ μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», επικράτησε με 2-0 της Τσέλσι και «βύθισε» την ομάδα του Ποτσετίνο που ηττήθηκε για τρίτη φορά φέτος μέσα στην έδρα της!

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Τσέλσι! Τι και αν η εμφάνιση της απέναντι στην Άρσεναλ έδωσε ελπίδες για μια καλύτερη συνέχεια. Οι «μπλε» ήταν και πάλι κατώτεροι των προσδοκιών, αλλά και των περιστάσεων, ηττήθηκαν από την Μπρέντφορντ με 2-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο να καλείται να γυρίσει... τούμπα την κατάσταση η οποία πλέον είναι στα «κόκκινα».

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τις «μέλισσες» μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με την ομάδα του Φρανκ να κάνει back-to-back νίκες, μετά το «τρίποντο» κόντρα στην Μπέρνλι. Στην 11η θέση, με 12 βαθμούς οι «μπλε» που ηττήθηκαν για τρίτο εντός έδρας παιχνίδι μέσα στη σεζόν.

Η Τσέλσι ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι της και έδειξε τις προθέσεις της με το... καλησπέρα, καθώς μετά από δύο καλές στιγμές, απείλησε σοβαρά την Μπρέντφορντ στο 10ο λεπτό. Ο Μαντουέκε πήρε την μπάλα από τα δεξιά, έκοψε προς τα αριστερά και πλάσαρε με το καλό του πόδι, το αριστερό, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι του Φλέκεν.

Οι «μπλε» είχαν την υπεροχή και λίγο έλειψε να βρουν δίχτυα, δέκα λεπτά μετά το δοκάρι, όταν ο Πάλμερ έκανε φοβερή σέντρα, την οποία ωστόσο δεν μπόρεσε να την εκμεταλλευτεί ο Κουκουρέγια. Μάλιστα, δευτερόλεπτα αργότερα, ήταν η σειρά του Στέρλινγκ να αστοχήσει από πολύ κοντά και να στείλει την μπάλα ψηλά.

Το ψηλό πρέσινγκ της Τσέλσι, σε συνδυασμό με το αμυντικό πλάνο του Τόμας Φρανκ, δεν άφησαν την Μπρέντοφρντ να γίνει απειλητική σε ολόκληρο το 45λεπτο, το οποίο πάντως έληξε χωρίς γκολ...

Η Μπρέντφορντ ωστόσο ανέβηκε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Οι «μέλισσες» βγήκαν μπροστά και έστειλαν το πρώτο «μήνυμα» στο 50ο λεπτό, με τον Γιάνελτ να χάνει τεράστια ευκαιρία από κοντά, πλασάροντας πάνω στο σώμα του Σάντσεθ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που τελικά κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Εμπεουμό έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η άμυνα της Τσέλσι πιάστηκε στον... ύπνο, με τον Πίνοκ να σκοράρει ανενόχλητος και να γράφει το 1-0 στο 58'!

Ο Ποτσετίνο προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση, ωστόσο η Τσέλσι «έσβησε» και δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά την εστία της ομάδας του Φρανκ. Ο Αργεντίνος τεχνικός «έριξε» στον αγωνιστικό χώρο ό,τι είχε στον πάγκο, με την Τσέλσι να μη βρίσκει καθαρή ευκαιρία και τελικά να δέχεται το... ολοκληρωτικό χτύπημα στις καθυστερήσεις.

Ο Σάντσεθ ανέβηκε στο κόρνερ της ομάδας του, η άμυνα της Μπρέντφορντ κατάφερε να διώξει, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν στην κόντρα και τον Εμπεουμό να πλασάρει σε κενή εστία για το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Τσέλσι: Σάντσες, Κουκουρέγια, Ντισασί, Σίλβα, Κόλγουιλ, Γκάλαγκερ, Καϊσέδο, Μαντουεκέ, Πάλμερ, Στέρλινγκ, Τζάκσον.

Μπρέντφορντ: Φλέκεν, Ατζέρ, Πίνοκ, Κόλινς, Ρόερσλεβ, Γένσεν, Νέργκαρντ, Γιάνελτ, Χίκεϊ, Εμπεουμό, Βίσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα