Μάντσεστερ Σίτι μεταγραφές: Πρόταση 80 εκατ. ευρώ στην Γουέστ Χαμ για τον Λούκας Πακετά
Η «ge.globo» ανέφερε πως η Μάντσεστερ Σίτι προσέφερε 80 εκατ. ευρώ στην Γουέστ Χαμ για να κάνει δικό της τον Λούκας Πακετά, με τα «σφυριά» να μην έχουν ακόμη απαντήσει.
Την αποκάλυψη για την πληροφορία αποκάλυψε το «TuttoMercato» και επιβεβαίωσε η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, η οποία εξηγεί στο ρεπορτάζ της πως δεν είναι εύκολο η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες να δώσει την συγκατάθεσή της σε μία τέτοια μετακίνηση. Η Γουέστ Χαμ έχει ήδη πουλήσει τον Ντέκλαν Ράις στην Άρσεναλ, τον οποίο δεν έχει ακόμη καταφέρει να αντικαταστήσει κι αν παραχωρήσει και τον Βραζιλιάνο, τότε θα έχει ουσιαστικά δώσει τους δύο καλύτερους παίκτες της μεσαίας γραμμής της, χωρίς μάλιστα να έχει βρει αντικαταστάτες για κανέναν από τους δύο ενώ το πρωτάθλημα ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Από την πλευρά της Σίτι τώρα, το ενδιαφέρον δεν είναι καινούργιο για τον Πακετά, αφού αρέσει στον Πεπ Γκουαρδιόλα απ' όταν ήταν στην Μίλαν και οι «πολίτες» είχαν ενδιαφερθεί και πέρυσι.
Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μέσος πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν πέρυσι συμμετέχοντας σε 43 παιχνίδια όπου σκόραρε πέντε γκολ κι έδωσε επτά ασίστ σε 3.126 αγωνιστικά λεπτά ενώ κατέκτησε και το Europa Conference League με τα «σφυριά».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.