Κέιν: Αισιόδοξη πως θα τον κρατήσει η Τότεναμ, ετοιμάζει νέα πρόταση 93 εκατ. ευρώ η Μπάγερν!

harry_kane_spurs

bet365

Ψυχραιμία φαίνεται πως επικρατεί στις τάξεις της Τότεναμ σχετικά με την εξασφάλιση της παρουσίας του Χάρι Κέιν στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, με την Μπάγερν Μονάχου ωστόσο έτοιμη να προσφέρει 93 εκατομμύρια για τον Άγγλο φορ.

Και το... σίριαλ της υπόθεσης του Χάρι Κέιν συνεχίζεται! Όπως έχουν τα πράγματα φαίνεται πως ο Άγγλος φορ είτε θα παραμείνει στην Τότεναμ είτε θα «προσγειωθεί» στο Μόναχο για την Μπάγερν.

Άλλωστε, ο 30χρονος είχε ήδη «κλείσει» το μάτι στους Βαυαρούς οι οποίοι όμως - παρ'ότι είχαν συμφωνήσει με τον παίκτη - είδαν τους Σπερς να λένε «όχι» με... συνοπτικές διαδικασίες στην αρχική τους πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Άγγλο δημοσιογράφο, Μπεν Τζέικομπς, η Τότεναμ αισθάνεται αισιόδοξη πως θα κρατήσει τον καλύτερό της παίκτη, τη στιγμή που ο Άγγελος Ποστέκογλου σχεδιάζει την ομάδα του σκεπτόμενος πως θα έχει στη διάθεση του τον Κέιν.

Βέβαια, ο Άγγλος φορ αποτελεί διακαή πόθο του Τόμας Τούχελ και η Μπάγερν δείχνει αποφασισμένη να τον κάνει κάτοικο «Allianz Arena». Έτσι, με βάση τον ίδιο δημοσιογράφο, οι Βαυαροί ετοιμάζονται να στείλουν νέα πρόταση για εκείνον στην Τότεναμ, η οποία θα αγγίζει τα 93 εκατομμύρια ευρώ. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του παίκτη με τους Λονδρέζους λήγει τον Ιούνιο του 2024.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα