Μάουντ: Γλίτωσε την φυλακή η influencer που τον παρενοχλούσε

Μάουντ: Γλίτωσε την φυλακή η influencer που τον παρενοχλούσε

Κοντά στη Γιουνάιτεντ ο Μάουντ

bet365

Η 22χρονη Αγγλίδα influencer, Όρλα Σλόαν, απέφυγε την πονή φυλάκισης για το «stalking» στον μεσοεπιθετικό της Τσέλσι, Μέισον Μάουντ.

«Φθηνά» γλίτωσε η Όρλα Σλόαν. H 22χρονη influencer κοιμήθηκε με τον Μέισον Μάουντ σε ένα πάρτι το οποίο διοργάνωσε ο Μπεν Τσίλγουελ και έκτοτε τον παρενοχλούσε. Για καιρό βομβάρδιζε τον ποδοσφαιριστή με μηνύματα και κλήσεις και δεν σταμάτησε παρά τις παρακλήσεις του. Μάλιστα, μετά από συνεχόμενα μπλοκαρίσματα, αναγκάστηκε να αλλάξει 21 διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνου, προκειμένου να συνεχίσει να τον παρενοχλεί.

Η νεαρή Αγγλίδα έκανε τα ίδια τόσο με τον Μπεν Τσίλγουελ όσο και με τον Μπίλι Γκίλμουρ, οι οποίοι δήλωσαν τρομοκρατημένοι από τη συμπεριφορά της, η οποία γνώριζε πού έμεναν και προπονούνταν και απειλούσε πως θα τους επισκεφτεί. Οι τρεις ποδοσφαιριστές κατήγγειλαν την 22χρονη, η οποία καταδικάστηκε σε 12 εβδομάδες στην φυλακή με 18μηνη αναστολή, θα κάνει 30 συνεδρίες απεξάρτησης και 200 ώρες κοινωνικής εργασίας, ενώ θα πληρώσει 300 λίρες σε Μάουντ - Τσίλγουελ και 500 στον Γκίλμουρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα