Τσιμίκας: Στη λίστα της Γαλατάσαραϊ ο διεθνής μπακ

Τσιμίκας: Στη λίστα της Γαλατάσαραϊ ο διεθνής μπακ

bet365

Σύμφωνα με τη Fanatik η Γαλατάσαραϊ ψάχνεται στην αγορά για ένα «top-class» αριστερό μπακ και η δύσκολη περίπτωση του Έλληνα διεθνή αμυντικού, Κώστα Τσιμίκα είναι στη λίστα.

Η Γαλατάσαραϊ κατέκτησε το 23ο πρωτάθλημα στην ιστορία της, επιστρέφει στο Champions League και κινείται για ποιοτική ενίσχυση του ήδη δυνατού ρόστερ της. Η Τσιμ Μπομ έχει βγει στην αγορά για έναν αριστερό μπακ «top-class» και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Fanatik η περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα βρίσκεται στη λίστα.

Φυσικά η περίπτωση του διεθνή Έλληνα αμυντικού μόνο εύκολη δεν είναι. O 27χρονος μπακ χαίρει της εμπιστοσύνης του Γιούργκεν Κλοπ, είναι ο «ανταγωνιστής» του κορυφαίου στον κόσμο σε αυτή την θέση, Άντριου Ρόμπερσον και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε για τη Λίβερπουλ ο Greek Scouser μέτρησε 28 εμφανίσεις με έξι ασίστ.

Χαρακτηριστικό του «πήχη» που έχει βάλει η Γαλατά για αυτή τη θέση είναι πως στη λίστα βρίσκονται οι Άλεξ Σάντρο, Ανχελίνο, ενώ εξετάστηκε και η περίπτωση του Ράφαελ Γκερέιρο, ο οποίος έκλεισε στην Μπάγερν Μονάχου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα