Τσιμίκας: Πλάνταξε στο κλάμα στο τελευταίο φετινό ματς της Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» (vid)

Τσιμίκας: Πλάνταξε στο κλάμα στο τελευταίο φετινό ματς της Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» (vid)

Τσιμίκας

bet365

Συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο Κώστας Τσιμίκας στο τελευταίο φετινό εντός έδρας ματς της Λίβερπουλ και αποχαιρετιστήριο για τους Φιρμίνο - Μίλνερ, με τον Έλληνα αμυντικό να ξεσπά σε δάκρυα.

Η αναμέτρηση της Λίβερπουλ απέναντι στην Άστον Βίλα αποτέλεσε την τελευταία στο «Ανφιλντ» για τη φετινή σεζόν, αλλά κυρίως εξελίχθηκε σε μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν των Ρομπέρτο Φιρμίνο, Τζέιμς Μίλνερ, Ναμπί Κεϊτά και Όξλεϊντ Τσάμπρελεϊν..

Σε ολόκληρο το γήπεδο κυριαρχούσε ένα κλίμα συγκίνησης για το «αντίο» των τεσσάρων ποδοσφαιριστών της Λίβερπουλ, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την αντίδραση του Κώστα Τσιμίκα.

Ο Έλληνας αμυντικός συνελήφθη από τον φακό να ξεσπά σε δάκρυα μετά το φινάλε του αγώνα και κατά τη διάρκεια του pasillo για τους δυο συμπαίκτες του, με τα δάκρυά του μάλιστα να πυροδοτούν αμφιβολίες μέχρι και για το δικό του μέλλον!

Πολλοί φίλοι της Λίβερπουλ άλλωστε στα social media ανησύχησαν έντονα από το σπαρακτικό κλάμα του Τσιμίκα και έκαναν υποθέσεις πως το καλοκαίρι μπορεί να αποχωρήσει από το κλαμπ!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα