Μάντσεστερ Σίτι: Η FA θα ανοίξει έρευνα για το «ντου» των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του «Έτιχαντ»

Μάντσεστερ Σίτι: Η FA θα ανοίξει έρευνα για το «ντου» των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του «Έτιχαντ»

Νίκος Κικίδης
Οπαδοί Μάντσεστερ Σίτι

bet365

Αντιμέτωπη με κίνδυνο τιμωρίας από την FA για την εισβολή των οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο στο ματς κόντρα στην Τσέλσι βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι.

Γιορτινό ήταν το κλίμα στις εξέδρες του «Έτιχαντ» κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Τσέλσι, με τους οπαδούς των Citizens να στήνουν τη δική τους φιέστα στον αγωνιστικό χώρο μετά το τελικό σφύριγμα.

Εκατοντάδες - αν όχι χιλιάδες οπαδοί - έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο και έστειλαν στα... αποδυτήρια τους ποδοσφαιριστές, καταλαμβάνοντας το χορτάρι για να γιορτάσουν με τον δικό τους τρόπο την κατάκτηση της Premier League.

Μόνο που η εισβολή τους ενδεχομένως να οδηγήσει σε τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η FA ανακοίνωσε πως θα ανοίξει έρευνα για το περιστατικό!

«Καταδικάζουμε σθεναρά τις ενέργειες οποιουδήποτε μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άδεια. Αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και την ευημερία των παικτών, των προπονητών, του προσωπικού του συλλόγου και των φιλάθλων.

Θα διερευνήσουμε τα πρόσφατα περιστατικά, σε συνεργασία με τους συλλόγους και τις αρμόδιες αρχές, για να διασφαλίσουμε ότι θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα» τόνισε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Αγγλικής Ομοσπονδίας.

Θυμίζουμε πάντως πως η Σίτι είχε βρεθεί σε ανάλογη μοίρα και την περσινή περίοδο όταν οπαδοί είχαν εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο μετά τη νίκη τίτλου επί της Άστον Βίλα, με την FA να επιβάλλει στον σύλλογο πρόστιμο ύψους 260 χιλιάδων λιρών.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα