Μαρινάκης - Νότιγχαμ: Η προσευχή για την παραμονή στην Premier League

Newsroom
marinakis_vs_arsenal
Λίγο πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φίλησε μία εικόνα που είχε μαζί του, την ίδια στιγμή που η Νότιγχαμ ήταν μπροστά στο σκορ κόντρα στην Άρσεναλ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα βρίσκεται στην Premier League και τη νέα σεζόν καθώς επικράτησε με 1-0 της Άρσεναλ και παράλληλα εξασφάλισε μαθηματικά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο «City Ground» βρέθηκε και ο πρόεδρος του αγγλικού συλλόγου αλλά και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έζησε με αγωνία τη ροή του παιχνιδιού και στο τέλος ξέσπασε μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο να πανηγυρίσει.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου, η κάμερα έπιασε τον Έλληνα ιδιοκτήτη να φιλάει μία εικόνα που είχε μαζί του και να προσεύχεται ώστε το παιχνίδι να λήξει ως έχει. Τελικά η αγγλική ομάδα πήρε τη νίκη και παρέμεινε στα μεγάλα σαλόνια. Να θυμίσουμε πως είχε κάνει κάτι παρόμοιο στο φινάλε της περσινής σεζόν, όταν η Νότιγχαμ έπαιζε στον τελικό ανόδου με τη Χάντερσφιλντ, όπου και πανηγύρισε την άνοδο.

οσφπ

οσφπ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα