Λιντς - Νιουκάστλ 2-2: Έσωσαν τον βαθμό τα Παγώνια

H ανατροπή του Γκόρντον από τον Φίρπο

bet365

Η Λιντς προηγήθηκε στην έδρα της κόντρα στη Νιούκαστλ, η ομάδα του Έντι Χάου έκανε την ανατροπή με δυο πέναλτι, όμως ο Κρίστενσεν με δόση τύχης ισοφάρισε σε 2-2 και έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του.

H Λιντς μετά από δυο διαδοχικές ήττες προσέθεσε ακόμα έναν βαθμό στη συγκομιδή της, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Νιουκάστλ στο «Elland Road» με σκορ 2-2. Τα Παγώνια είναι στην 18η θέση με 31 βαθμούς, στο +1 από τη Λέστερ και στο - 1 από την Έβερτον, έχοντας ματς περισσότερο και από τις δύο. Από την πλευρά τους οι Καρακάξες έφτασαν τους 66 βαθμούς και είναι στο +4 από την 5η Λίβερπουλ.

Το ματς άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκαν στο 7' με τον Άιλινγκ, ενώ 20 λεπτά κέρδισαν πέναλτι, το οποίο όμως δεν μετουσίωσε σε γκολ ο Μπάμφορντ. Η ομάδα του Έντι Χάου έκανε την ανατροπή με δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Γουίλσον στο 31' και στο 69'΄.

Η Λιντς βρήκε έστω και με αρκετή δόση τύχης το γκολ της ισοφάρισης. Στο 79' ο Κρίστενσεν δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Τρίπιερ και κατέληξε στα δίχτυα του Πόουπ για το 2-2. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 90+1' όταν ο Φίρπο ανέτρεψε τον Γκόρντον πριν πατήσει περιοχή και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, όμως δεν άλλαξε κάτι στον δείκτη του σκορ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα