Λέστερ - Έβερτον 2-2: Τους... χάλασε η ισοπαλία!

Newsroom
Παραμένει κάτω από τη ζώνη η Εβερτον

bet365

Λέστερ και Έβερτον αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο King Power και η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού συνεχίζεται...

Ματσάρα στο King Power, όμως το 2-2 ανάμεσα σε Λέστερ και Εβερτον δεν έδωσε πολλές ανάσες στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Σοβαρός τραυματισμός για τον Κόλμαν.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ιβόμπι, ωστόσο στο 15ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Κάλβερτ – Λιούιν κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα και πέτυχε το 1-0. Ωστόσο, η αντίδραση της Λέστερ ήταν άμεση και στο 22' ο Σογιουντσού με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το πρώτο φετινό του γκολ στην Premier κι έφερε το ματς στα ίσα. Οι «Αλεπούδες» είχαν τον έλεγχο, πίεσαν στο κέντρο και από λάθος του Ιβόμπι στο 33' και ασίστ του Μάντισον ο Βάρντι πέτυχε το 2-1.

Τα τελευταία λεπτά του α' μέρους είχαν δυο τεράστιες χαμένες ευκαιρίες από Κάλβερτ - Λιούιν και Βάρντι (δοκάρι), έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό του Κόλμαν, αλλά και χαμένο πέναλτι. Από το γύρισμα του Μπαρνς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κιν, αλλά ο Πίκφορντ νίκησε τον Μάντισον.

Στο 54' η Εβερτον έφερε το ματς στα ίσα με εξαιρετικό τελείωμα του Ιβόμπι! Εξαιρετικό το ματς στο τέλος με τους δυο γκολκίπερ να έχουν ιδανικές αντιδράσεις, όπως η σούπερ επέμβαση του Ιβερσεν στο 86' στη σουτάρα του Ντουκουρέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα