Λιντς: Στην πόρτα της εξόδου ο Χάβι Γκράθια

Newsroom
«Τελειώνει» από τη Λιντς ο Γκράθια

bet365

Η διοίκηση της Λιντς θέλει να «ξυπνήσει» τους παίκτες και ο κόουτς Χάβι Γκράθια αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

H Λιντς διασύρθηκε από τη Μπόρνμουθ, παραμένει στο όριο της επικίνδυνης ζώνης και η διοίκηση είναι έτοιμη γι ακόμα μια αλλαγή προπονητή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Telegraph, τα «Παγώνια» έχουν αποφασίσει να απολύσουν τον Χάβι Γκράθια έπειτα από 12 ματς που βρέθηκε στον πάγκο. Τον δρόμο της εξόδου αναμένεται να δει και ο ποδοσφαιρικός διευθυντής, Βίκτορ Όρτα. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέα Ραντριτσάνι αναμένεται άμεσα να αποφασίσει για το μέλλον τους, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως θα προβεί σε αυτές τις αλλαγές για να «ξυπνήσει» τους παίκτες.

Αλλωστε, τις τελευταίες ώρες η γκρίνια και η κριτική των οπαδών είναι έντονη, αφού βλέπουν πως η ομάδα τους δεν μπορεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο κόουτς της Μπλάκμπερν, Γιαν Νταλ Τόμασον είναι ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Γκράθια, ο οποίος σε αυτούς τους δυο μήνες που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μετρά μόλις τρεις νίκες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα