Νεϊμάρ: Ο πρώτος και μεγάλος στόχος του Σεΐχη του Κατάρ, αν πάρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νεϊμάρ: Ο πρώτος και μεγάλος στόχος του Σεΐχη του Κατάρ, αν πάρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Ο Σεΐχης Αλ Θανί θέλει να πάρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην περίπτωση που οι Γκλέιζερς δώσουν τα χέρια τους μαζί του, τότε ο Νεϊμάρ θα είναι ο μεγάλος στόχος ενόψει του καλοκαιριού!

Οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οικογένεια Γκλέιζερ, προετοιμάζονται για την «εκπνοή» της τρίτης προθεσμίας που έθεσαν για να κατατεθούν οι προσφορές εξαγοράς της ομάδας, με τον Σεΐχη Αλ Θανί, τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και την Elliott Management να είναι μεταξύ των πλευρών που έχουν υποβάλει δημόσια προσφορές.

Σύμφωνα με τη Sun, από το περιβάλλον του Σεΐχη ήδη γίνονται προσπάθειες προσέγγισης προς τους ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νεϊμάρ ενόψει του καλοκαιριού.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Σεΐχης Τζασίμ υπέβαλε μια τρίτη και τελευταία προσφορά για τους «κόκκινους διάβολοτς», η οποία αγγίζει τα 5.500.000 δισ. λίρες ώστε ο σύλλογος να καταλήξει στα χέρια του.

Το συμβόλαιο του Νεϊμάρ με τους Παριζιάνους εκπνέει το 2025, οπότε η Γιουνάιτεντ πιθανότατα θα πρέπει να ξοδέψει πολλά για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο σταρ.

Αυτή τη στιγμή πάντως αυτό που προέχει είναι να ολοκληρωθεί το deal. Εάν συμβεί αυτό, η μεταγραφή του Νεϊμάρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα κολλήσει αν το μοναδικό πρόβλημα είναι τα χρήματα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα