Λιντς - Νότιγχαμ Φόρεστ 2-1: Εξάποντο με ανατροπή, έβαλε σε... μπελάδες τους Ρεντς

Ιάσονας Θεριός
leeds_winnn

bet365

Με φοβερή ανατροπή η Λιντς επικράτησε της Νότιγχαμ Φόρεστ (2-1) και πήρε οξυγόνο, βάζοντας ταυτόχρονα σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα του Κούπερ που πλέον ισοβαθμεί στη 17η θέση της Premier League με την 18η Μπόρνμουθ.

Μαύρα σύννεφα στον ουρανό της Νότιγχαμ Φόρεστ έβαλε η Λιντς η οποία πήρε ζωτικής σημασίας τρίποντο με ανατροπή 2-1 στο «Elland Road» και ανέβηκε στη 13η θέση της Premier League, αφήνοντας του Ρεντς στη 17η σε ισοβαθμία με τη 18η Μπόρνμουθ.

Η ομάδα του Κούπερ άντεξε στην αρχική πίεση των γηπεδούχων και στο 12' μπόρεσε να πάρει κεφάλι στο σκορ χάρη στο πανέμορφο πλασέ του Μανγκαλά. Τα Παγώνια ωστόσο, με την ορμή του κόσμου τους έφτασαν πολύ γρήγορα στην ισοφάριση, με τον Χάρισον στο 20' να σκοράρει από κοντά, παίρνοντας το ριμπάουντ από επέμβαση του Κέιλορ Νάβας. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους Ρεντς, όταν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σινιστέρα με υπέροχη προσπάθεια και τελειώμα από τα αριστερά μπόρεσε να φέρει τούμπα το ματς.

Η ομάδα του Γκράθια ήταν κυρίαρχη και έφτασε σε περισσότερες ευκαιρίες, με τους Ρεντς πάντως να κυνηγούν τις ελπίδες τους, έχοντας μείνει στο ματς. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να βρουν την ισοφάριση και μπήκαν για τα καλά στη μάχη της σωτηρίας.

Μπράιτον και Άστον Βίλα ονειρεύονται Ευρώπη

Δεν σταματούν τα ευρωπαϊκά όνειρα των Μπράιτον και Άστον Βίλα, οι οποίες επικράτησαν με 2-0 και 2-1 στις έδρες των Μπόρνμουθ και Λέστερ αντίστοιχα και ανέβηκαν στην 6η και την 7η θέση της Premier League.

Οι Γλάροι μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση των Κερασιών και να φτάσουν στο σημαντικό τρίποντο, με τον Φέργκισον να ανοίγει το σκορ με φανταστικό τακουνάκι στο 27' και τον Ενσίσο στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Η ομάδα του Έμερι στο «King Power» έκανε το 1-0 με τον Γουότκινς στο 24' αλλά στο 35' ο Μπαρνς ισοφάρισε για τις Αλεπούδες. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 70' μετά την αποβολή του Ντιούσμπερι Χολ και ο Τραορέ στο 87ο λεπτό λύτρωσε τους Βίλανς, χαρίζοντας τη νίκη.

Μπόρνμουθ και Λέστερ εξακολουθούν να μάχονται για την παραμονή, όντας στη 18η και 19η θέση αντίστοιχα.

Η βαθμολογία της Premier League

<span id=Η βαθμολογία της Premier League " data-entity-type="file" data-entity-uuid="1b15db08-71f8-4be6-925c-6795dda7615b" src="/sites/default/files/inline-images/2021-07/pl%20standings.png" />

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα