Τσέλσι: Και ο Αμπέλ Φερέιρα στη λίστα για την άκρη του πάγκου της

Newsroom
abel_ferreira

bet365

Δημοσιεύματα από τη Βραζιλία θέλουν τον άλλοτε τεχνικό του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, να βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων διαδόχων του Γκρέιαμ Πότερ για τον πάγκο της Τσέλσι.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Τσέλσι μετά την απόλυση του Γκρέιαμ Πότερ και ήδη τα ονόματα που ενδέχεται να τον διαδεχθούν είναι πολλά. Άλλωστε, οι Λονδρέζοι δεν θα βιαστούν να επιλέξουν τον εκλεκτό τους και αφού ήρθαν σε επικοινωνία με τους Νάγκελσμαν και Ενρίκε, αναμένεται να χτυπήσουν την πόρτα και των υπόλοιπων υποψηφίων, όπως του Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Στη λίστα τους πάντως, σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο Μπρούνο Αντράντε, βρίσκεται κι ένας παλιός μας γνώριμος. Ο λόγος για τον Αμπέλ Φερέιρα, άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ (2019-2020), ο οποίος με τα όσα έχει κάνει στην Παλμέιρας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Ο Πορτογάλος τεχνικός στη Βραζιλία έχει κατακτήσει έξι τίτλους, συμπεριλαμβανομένων δύο Copa Libertadores.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, οι Μπλε φαίνεται πως έχουν παρακολουθήσει την πορεία του 44χρονου, ο οποίος του άφησε θετικές εντυπώσεις στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων το 2021, όταν η Τσέλσι αντιμετώπισε τη δική του Παλμέιρας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα