Κέιν: Πρώτος στόχος του Τεν Χαγκ για βασικό φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

kane

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κινηθεί για την απόκτηση σέντερ φορ το καλοκαίρι και το «Athletic» αναφέρει πως ο εκλεκτός του Έρικ Τεν Χαγκ είναι ο Χάρι Κέιν, αν και η Τότεναμ δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει τον πρώτο σκόρερ της ιστορίας της να αποχωρήσει.

Ο στόχος της εξόδου στο Champions League παραμένει το πρωτεύον αγωνιστικό ζήτημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, ήδη τα βλέμματα του Έρικ Τεν Χαγκ και της τεχνικής διεύθυνσης βρίσκονται στη νέα σεζόν και την απαραίτητη μεταγραφική ενίσχυση.

Ανεξαρτήτως από το αν θα συνεχίσουν να είναι στα χέρια των Γκλέιζερς ή αν θα επιταχυνθεί η διαδικασία πώλησης, οι Κόκκινοι Διάβολοι αναμένεται να ξοδέψουν το ερχόμενο καλοκαίρι για μεταγραφές, με πρώτο μέλημα την ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ. Και ο επικρατέστερος του Ολλανδού τεχνικού είναι ο Χάρι Κέιν.

Όπως αναφέρει το «Athletic», ο Τεν Χαγκ έχει στην κορυφή της λίστας του τον Βρετανό «killer» και έχει εισηγηθεί στους ιθύνοντες του κλαμπ να εξερευνήσουν την πιθανότητα αγοράς του στο τέλος της σεζόν.

Ο Κέιν αποτελεί διακαή πόθο της Γιουνάιτεντ από την εποχή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αλλά φέτος το έδαφος είναι πιο πρόσφορο από ποτέ για να προχωρήσει ο αγγλικός σύλλογος στην απόκτηση του ρέκορντμαν τερμάτων της εθνικής Αγγλίας και των Σπερς. Κι αυτό διότι εκείνος ετοιμάζεται να μπει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του, δίχως ακόμα να έχει δείξει ξεκάθαρα σημάδια για το μέλλον του και για το αν πρόκειται να ανανεώσει

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι διοίκηση των Λονδρέζων να βρίσκεται μπροστά στο δίλημμα της πώλησής του ή της απώλειάς του ως ελεύθερου το 2024, με τον ιδιοκτήτη της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, να φαίνεται ως τώρα πρόθυμος στο ενδεχόμενο πώλησης του 30χρονου στράικερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα