Χάβερτς για Καντέ: «Έχει το ίδιο κινητό εδώ και δέκα χρόνια»

Χάβερτς για Καντέ: «Έχει το ίδιο κινητό εδώ και δέκα χρόνια»

Χάβερτς για Καντέ: «Έχει το ίδιο κινητό εδώ και δέκα χρόνια»

bet365

Ο Κάι Χάβερτς εξύμνησε την ταπεινότητα του συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Ενκολό Καντέ, σχολιάζοντας πως αδιαφορεί τόσο πολύ για τις... πολυτέλειες της ζωής, που εδώ και δέκα χρόνια χρησιμοποιεί το ίδιο κινητό τηλέφωνο!

Ο Κάι Χάβερτς σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «Guardian» μίλησε για τον συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ, τονίζοντας τη σεμνότητα που τον συνοδεύει όλα αυτά τα χρόνια που μοιράζονται τα ίδια αποδυτήρια στους «Μπλε». Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας, είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από τον τραυματισμό που πέρασε, με τον 23χρονο Γερμανό να τον... αποθεώνει.

«Έχω γνωρίσει παίκτες που ξοδεύουν τόσα πολλά χρήματα που αναρωτιέσαι γιατί το κάνουν αυτό. Υπάρχουν παίκτες που δεν τους νοιάζει και άλλοι που τους νοιάζει. Έχω γνωρίσει διαφορετικούς χαρακτήρες. Ο Τόνι Κρόος είναι ένας από αυτούς.

Είναι ήρεμος, έχει τα πόδια του στο έδαφος, δεν τον ενδιαφέρουν φανταχτερά πράγματα. Ξέρει ότι η ζωή δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Ο Ενκολό Καντέ είναι ο δεύτερος. Έχει το ίδιο τηλέφωνο εδώ και 10 χρόνια, δεν τον ενδιαφέρουν τα αυτοκίνητα ή τα ρούχα», είπε ο Γερμανός μεσοεπιθετικός για να προσθέσει:

«Δεν μπορείς να κρίνεις τους ανθρώπους για αυτά που ξοδεύουν. Αν τους κάνει χαρούμενους, δεν με νοιάζει. Ίσως κατά βάθος, είναι καλοί άνθρωποι, αλλά θέλουν απλώς να το παίξουν κουλ. Μερικές φορές είναι κάπως προστατευτικός» κατέληξε ο Γερμανός.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα