Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράσφορντ σπάει τη σιωπή του σχετικά με τις συζητήσεις για το συμβόλαιο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράσφορντ σπάει τη σιωπή του σχετικά με τις συζητήσεις για το συμβόλαιο

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράσφορντ σπάει τη σιωπή του σχετικά με τις συζητήσεις για το συμβόλαιο

bet365

Ο Μάρκους Ράσφορντ «έσπασε» την σιωπή του και τόνισε ότι όσα γράφονται πως αναζητά νέο συμβόλαιο αξίας 500.000 λιρών την εβδομάδα για να επεκτείνει το συμβόλαιό του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι «ανοησίες»!

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ζητά περισσότερες από 500.000 λίρες την εβδομάδα για να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ».

Το συμβόλαιο του διεθνούς Άγγλου επιθετικού λήγει το 2024, με τον σύλλογο να έχει ενεργοποιήσει μια μονοετή επέκταση νωρίτερα αυτή τη σεζόν. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για την οριστικοποίηση ενός μακροχρόνιου deal με τον Ράσφορντ να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα μετά την επιστροφή του από το Παγκόσμιο Κύπελλο σημειώνοντας 19 γκολ σε 25 συμμετοχές.

Ο Άγγλος πάντως απέρριψε τις πληροφορίες ότι αξιώνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να παραμείνει κάτοικος «Ολντ Τράφορντ». «Λίγο πριν αυτό αρχίσει να κάνει το γύρο του κόσμου! Είναι εντελώς ανοησίες», έγραψε ο Ράσφορντ στο Twitter.

«Ο σύλλογος και εγώ έχουμε δείξει σεβασμό ο ένας στον άλλον και έτσι θα παραμείνει. Η προσοχή μου είναι καθαρά στο να τερματίσω όσο το δυνατόν υψηλότερα στο πρωτάθλημα και να κερδίσω τρόπαια».

Ο 25χρονος είχε κληθεί για τα ωπαιχνίδια της Αγγλίας για τα προκριματικά του Euro 2024 με την Ιταλία και την Ουκρανία, αλλά αποχώρησε αφού τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της νίκης της Γιουνάιτεντ επί της Φούλαμ στα προημιτελικά του FA Cup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα