Έξαλλος ο Άλαν Σίρερ μετά από ακυρωθέν γκολ: «VAR, άντε γ@#$%!»

Newsroom
alan shearer

bet365

Ο Άλαν Σίρερ μοιράστηκε τη δυσαρέσκειά του μετά το γκολ του Έλιοτ Άντερσον που ακυρώθηκε από το VAR στη νίκη της Νιούκαστλ με 2-1 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο θρυλικός Άγγλος επιθετικός Άλαν Σίρερ τα έβαλε με το VAR μετά από ακυρωθέν γκολ του Έλιοτ Άντερσον για οφσάιντ στην εξέλιξη της φάσης στο παιχνίδι της Νιουκάστλ με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο παλαίμαχος άσος μοιράστηκε τη δυσαρέσκειά του στο προφίλ του στο twitter, γράφοντας συγκεκριμένα «VAR άντε γ@#$%!».

Πιο αναλυτικά, ο 20χρονος Έλιοτ Άντερσον σκόραρε με κεφαλιά στο παιχνίδι κόντρα στη Νότιγχαμ, κι αυτό θα ήταν το πρώτο του γκολ με τις "καρακάξες", αλλά το τέρμα ακυρώθηκε αφού ο Σον Λόνγκσταφ κρίθηκε σε θέση οφσάιντ στην ανάπτυξη. Η απόφαση ήρθε μετά από μια μακρά διακοπή με το VAR να παίρνει την τελική απόφαση, με πολλούς να διαφωνούν. Ο Σίρερ ήταν από εκείνους που έκριναν λανθασμένη την απόφαση του VAR και έγραψε στο στο twitter:«VAR άντε γ@#$%!» με πολλούς από τους υποστηρικτές της Νιουκάστλ να συναινούν.

«Το VAR είναι ένα απόλυτο αίσχος - φρικτή απόφαση. Οι διαιτητές χρειάζονται περισσότερη βοήθεια γιατί είναι άχρηστοι, δεν μπορούν καν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία που προορίζεται να τους βοηθήσει», έγραψε ένας. «Κάθε εβδομάδα θα το λέω: VAR καταστρέφει το παιχνίδι», πρόσθεσε ένας άλλος.

Ο τεχνικός της ομάδας, Έντι Χάου, διαφώνησε επίσης με την απόφαση, καθώς δήλωσε στο Sky Sports μετά το παιχνίδι: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω εκείνη τη στιγμή, θα έπρεπε να καθίσω κάτω και να μου εξηγήσουν τους κανόνες γι' αυτό, ήταν μια απογοητευτική απόφαση για τον Έλιοτ».

Ο Γκάρι Νέβιλ είπε ότι «δεν κατάλαβε την απόφαση», αλλά υπερασπίστηκε το VAR επειδή «το 90% των αποφάσεων είναι σωστές»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα