Κόμπελ: Επαφές με Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Γκρέγκορ Κόμπελ στο στόχαστρο των Τσέλσι/Γιουνάιτεντ

bet365

Ο Γκρέγκορ Κόμπελ βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες σύμφωνα με γερμανικά Μέσα προσέγγισαν ήδη τον ατζέντη του για την πιθανότητα μεταγραφής το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην αγορά για τερματοφύλακα αναμένεται να βγουν το ερχόμενο καλοκαίρι Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ένα όνομα που απασχολεί αμφότερες είναι αυτό του Γκρέγκορ Κόμπελ της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο 25χρονος Ελβετός κίπερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα τόσο των Μπλε που επιζητούν ανανέωση στον «άσο» έχοντας ήδη τους Κέπα και Μεντί στο ρόστερ, όσο και των Κόκκινων Διαβόλων οι οποίοι ψάχνουν τον διάδοχο του Νταβίντ Ντε Χέα. Και όπως αναφέρει το γερμανικό «Sport1», οι δύο σύλλογοι της Premier League είχαν συνάντηση το περασμένο διάστημα με έναν εκ των εκπροσώπων του Κόμπελ, για να συζητήσουν την πιθανότητα μεταγραφής το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο διεθνής Ελβετός, με συμβόλαιο στους Βεστφαλούς ως το 2026, σκοπεύει να μείνει στους Κιτρινόμαυρους τουλάχιστον για μία ακόμα σεζόν, ενώ από την πλευρά της η Μπορούσια δεν δείχνει ανοιχτή σε ενδεχόμενη πώλησή του. Πράγμα που σημαίνει ότι αν ο Κόμπελ δεν πει το «ναι» σε κάποια εκ των δύο, η διοίκηση της Ντόρτμουντ θα πρέπει να λάβει μια εξαιρετικά υψηλή πρόταση για να μπει σε διαπραγματεύσεις, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του.

Ο Κόμπελ τη φετινή σεζόν μετράει 25 συμμετοχές με 12 clean sheets σε όλες τις διοργανώσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα