Λίβερπουλ: Στο στόχαστρο της Σεντ Λούις Σίτι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο

Λίβερπουλ: Στο στόχαστρο της Σεντ Λούις Σίτι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο

Σωτήρης Μυκονίου
Λίβερπουλ: Στο στόχαστρο της Σεντ Λούις Σίτι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο

bet365

Σύμφωνα με δύο δημοσιογράφους που ασχολούνται με τα μεταγραφικά του MLS, η Σεντ Λούις Σίτι επιθυμεί την απόκτηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Λίβερπουλ.

Ο Τομ Μπόγκερτ ήταν εκείνος που έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του στο Twitter το ενδιαφέρον της Σεντ Λουίς Σίτι για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο της Λίβερπουλ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός γνωστοποίησε πρόσφατα την απόφασή του στον Γιούργκεν Κλοπ να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «Ρεντς» και να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι που έρχεται.

Ο νυν αθλητικός διευθυντής της αμερικανικής ομάδας, Λουτζ Πφάνεστιελ είχε συνεργαστεί μαζί του στην Χόφενχαϊμ (Μαρ. 2011-2015), όπου ο Φιρμίνο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, που τον οδήγησαν στην συνέχεια στην Λίβερπουλ.

Αντίστοιχες «επαφές» έχει βέβαια και με την Φιλαδέλφια Γιούνιον, όπου ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ερνστ Τάνερ είχε συνυπάρξει μαζί του στην Χόφενχαϊμ και με την Νάσβιλ, όπου ο CEO του κλαμπ, Ίαν Άιρ, που είχε δουλέψει μαζί με τον 31χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό στην Λίβερπουλ, όπου είχε περάσει από διάφορα πόστα, μεταξύ εξ' αυτών και ως CEO.

Το ρεπορτάζ για το κομμάτι της Σεντ Λούις Σίτι επιβεβαίωσε ο Μάνουελ Βετ με δικό του tweet, αναφέροντας πως η αμερικανική ομάδα ψάχνει νεαρότερους παίκτες, αλλά ίσως ο Πφάνεστιελ να έκανε μία εξάιρεση για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, με τον οποίο έχει κρατήσει επικοινωνία. Στους ενδιαφερόμενους εντάσει και την Ίντερ.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος έχει πραγματοποιήσει φέτος 28 συμμετοχές με την Λίβερπουλ έχοντας σκοράρει δέκα γκολ και δώσει πέντε ασίστ σε 1.498 αγωνιστικά λεπτά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα