Ρομπέρτο Φιρμίνο: Η Ίντερ τον θέλει για να αντικαταστήσει τον Λουκάκου

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ρομπέρτο Φιρμίνο: Η Ίντερ τον θέλει για να αντικαταστήσει τον Λουκάκου

bet365

Ιταλικό δημοσίευμα θέλει την Ίντερ να έχει στη λίστα της τον Ρομπέρτο Φιρμίνο ως αντικαταστάτη του Ρομελού Λουκάκου.

Τη στιγμή που φαίνεται ότι η Ίντερ χάνει τον Σκρίνιαρ από την Παρί, δημοσιεύματα θέλουν το σύλλογο του Μιλάνου να έχει στη λίστα της τον Ρομπέρτο Φιρμίνο ως αντικαταστάτη του Ρομελού Λουκάκου.

Το θέμα φέρνει στο φως της δημοσιότητας η το δημοσίευμα της La Gazzetta dello Sport, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Η Ίντερ φέρεται να ενδιαφέρεται να αποκτήσει τις υπηρεσίες του επιθετικού της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο ​​Φιρμίνο, για να αντικαταστήσει τον Ρομέλου Λουκάκου».

Στη συνέχεια τονίζεται στο ίδιο πάντα δημοσίευμα ότι ο Βέλγος στράικερ δεν μπόρεσε να επαναλάβει τα... όργια που έκανε κατά την πρώτη του θητεία στους «νερατζούρι» μετά την επιστροφή του από την Τσέλσι.

Από την άλλη, το συμβόλαιο του Φιρμίνο με την Λίβερπουλ λήγει στο τέλος της σεζόν και παρόλο που τόσο ο παίκτης όσο και ο Κλοπ έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, μέχρι στιγμής υπογραφές δεν έχουν πέσει.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Κλοπ για την 11άδα φέτος, ενώ γενικά με τους «reds» έχει σε 343 ματς, 107 γκολ και 78 ασίστ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα